Вуковић: Изненађен сам некоректношћу политичких партнера

10.08.2020. 18:13
1
ИЗВОР: СРНА

Замјеник предсједника ПДП-а и актуелни градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић изјавио је данас да је непријатно изненађен једностраним и некоректним изласцима у јавност политичких партнера из СДС-а када су у питању кандидатуре за најважније функције на подручју града Источно Сарајево.

- Познато је јавности да се и даље одвијају разговори између двије партије које традиционално имају добру сарадњу на подручју Источног Сарајева и Сарајевско-романијске регије. Ти разговори још нису завршени, нити смо потписали било какве споразуме с тим у вези - рекао је Вуковић.

Он сматра да би требало имати још мало стрпљења и сачекати са изласцима у јавност по питању кандидатура за најважније функције и избора најбољих кандидата.

- Очекујем да се вратимо у реалне оквире и да поново за столом покушамо да направимо одређене договоре - рекао је Вуковић.

Током преговора о кандидатима за градоначелника и начелнике шест градских општина, СДС Источна Илиџа је, мимо договора, изашао у јавност са својим приједлогом кандидата за градоначелника, тренутним предсједником Скупштине града Источно Сарајево Мирославом Лучићем, пренијела је данас "Српскаинфо".

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Www 11.08.2020. 11:35
    To je SDS
Повезане вијести
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у БиХ Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у...
Миличевић и Вуковић вратили се са ходочашћа за малу Магдалену Миличевић и Вуковић вратили се са ходочашћа за малу Магдалену
Најчитаније
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    2h 24m
    1
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    16h 25m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    20h 47m
    4
  • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
    21h 12m
    0
  • Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
    19h 2m
    1