Vuković: Veliko hvala Srbiji!

15.04.2020. 23:16
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.net

Na današnjoj pres-konferenciji u Beogradu, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da pomoć definitivno stiže danas u Drvar, a tokom narednih nekoliko dana na područje Istočnog Sarajeva i Goražda. 

- Veliko hvala Srbiji za pomoć Istočnom Sarajevu.  Posebno se zahvaljujem predsjedniku Vučiću koji je naš grad u izjavi za medije nazvao po ranijem nazivu Srpsko Sarajevo što svakako volimo da čujemo. Podsjećam javnost da je gospodin Vučić ukazao veliko poštovanje i razumijevanje prema Istočnom Sarajevu istorijskom posjetom  2017. godine, kao i značajnom finansijskom podrškom brojnim projektima na području svih opština koje su u sastavu grada tokom posljednjih nekoliko godina - rekao je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković.

Gradonačelnik je potvrdio informaciju koja se pojavila u javnosti da je pomoć Srbije inicirao Ognjen Koroman, nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije, inače Paljanin.

Slika

- Naš prijatelj nas je još jednom obradovao, svaka mu čast. Oni koji poznaju Ognjena Koromana znaju da je u prošlosti učinio mnogo dobrih djela za svoj kraj što potvrđuje i ovaj put. Hvala mu jer je veliki patriota - zaključio je Vuković.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vučić najavljuje nove mjere za zaštitu Srba na Kosovu i Metohiji Vučić najavljuje nove mjere za zaštitu Srba na Kosovu i Metohiji
Vuković: Predizborni plakat Sladoja nije problematičan Vuković: Predizborni plakat Sladoja nije problematičan
U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO) U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO)
Najčitanije
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    20h 44m
    2
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    8h 19m
    0
  • Domaći posni brusketi
    8h 52m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    4h 10m
    2
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    6h 18m
    0