Вуковић: Велико хвала Србији!

15.04.2020. 23:16
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.net

На данашњој прес-конференцији у Београду, предсједник Србије Александар Вучић потврдио је да помоћ дефинитивно стиже данас у Дрвар, а током наредних неколико дана на подручје Источног Сарајева и Горажда. 

- Велико хвала Србији за помоћ Источном Сарајеву.  Посебно се захваљујем предсједнику Вучићу који је наш град у изјави за медије назвао по ранијем називу Српско Сарајево што свакако волимо да чујемо. Подсјећам јавност да је господин Вучић указао велико поштовање и разумијевање према Источном Сарајеву историјском посјетом  2017. године, као и значајном финансијском подршком бројним пројектима на подручју свих општина које су у саставу града током посљедњих неколико година - рекао је градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић.

Градоначелник је потврдио информацију која се појавила у јавности да је помоћ Србије иницирао Огњен Короман, некадашњи фудбалски репрезентативац Србије, иначе Паљанин.

Слика

- Наш пријатељ нас је још једном обрадовао, свака му част. Они који познају Огњена Коромана знају да је у прошлости учинио много добрих дјела за свој крај што потврђује и овај пут. Хвала му јер је велики патриота - закључио је Вуковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Вучић најављује нове мјере за заштиту Срба на Косову и Метохији Вучић најављује нове мјере за заштиту Срба на Косову и Метохији
Вуковић: Предизборни плакат Сладоја није проблематичан Вуковић: Предизборни плакат Сладоја није проблематичан
У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО) У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Сјећање на доктора и планинара Јова Елчића (ФОТО)
    18h 38m
    2
  • Мајор Коста Тодоровић – Легенда о српском храбром срцу
    6h 13m
    0
  • Домаћи посни брускети
    6h 46m
    0
  • Лице тешко повријеђено у саобраћајној незгоди код Рогатице
    4h 12m
    0
  • Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће
    2h 4m
    2