Za vikend hladnije sa slabom kišom, na planinama susnježica

24.11.2022. 10:22
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj će za vikend biti oblačno i hladnije vrijeme sa slabom kišom, u višim predjelima sa susnježicom i snijegom, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutro biće pretežno vedro i hladno, na planinama i ponegdje u nižim predjelima sa mrazom. Oko rijeka i po kotlinama moguća je magla.

Tokom dana biće sunčano uz malu oblačnost i malo toplije. Popodne i uveče uslijediće porast oblačnosti sa zapada.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od minus tri do tri, na jugu do šest, a maksimalna od sedam do 14 stepeni Celzijusovih.

U subotu, 26. novembra, prije podne će biti oblačno, malo hladnije i pretežno suvo vrijeme, a poslije podne će na jugu početi da pada kiša koja će se uveče i tokom noći postepeno širiti ka sjeveru. U višim predjelima će padati slab snijeg.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od minus jedan do tri, a maksimalna od četiri do osam, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 27. novembra, biće oblačno i hladnije sa slabom kišom, a u višim predjelima sa susnježicom i slabim snijegom.

Kiša će češće padati na jugu, a na krajnjem sjeveru će biti pretežno suvo ili sa slabim padavinama povremeno.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od jedan do sedam, a maksimalna od tri do sedam, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Traže veće plate za prosvjetare, kulturnjake i radnike u pravosuđu Traže veće plate za prosvjetare, kulturnjake i radnike u pravosuđu
Posljednja dva dana aprila temperatura do 30 stepeni Celzijusovih Posljednja dva dana aprila temperatura do 30 stepeni Celzijusovih
Fond zdravstvenog osiguranja Srpske traži kredit od 100 miliona KM Fond zdravstvenog osiguranja Srpske traži kredit od 100 miliona KM
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    2h 58m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    10h 4m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    8h 31m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    4h 13m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    10h 23m
    0