Zbog problema sa električnom energijom stao šestosjed "Poljice"

28.12.2019. 12:23
0
IZVOR: Katera

Zbog konstantne varijacije napona električne energije na Jahorini je danas prestao sa radom šestosjed "Poljice", te su svi skijaši preusmjereni da koriste lift "sidro" ili kabinsku gondolu.

Na sajtu OC "Jahorina" objavljeno je saopštenje u kojem se navodi da se intezivno radi na što bržem otklanjanju kvara, da bi se šestosjed "Poljice" pustio u rad u što skorijem vremenskom roku.

- Zbog prestanka rada šestosjeda "Poljice" odobren je popust od 20% na ski karte koje važe za dnevno i noćno skijanje za današnji dan, 28. decembar 2019. godine. U pogonu za skijaše je nova kabinska gondola, kao i lift "sidro" na Poljicama, te dječiji grad Poljice - navodi se u saopštenju.

Prema podacima iz OC "Jahorina", svakodnevno se staza Poljice koja vodi sa vrha do podnožja Jahorine osnježavana i priprema, te će biti dostupna svim skijašima čim se stvore neophodni bezbjednosni uslovi.

Podsjećamo, u tekstu objavljenom na našem portalu, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje u opštini Pale Mile Borovina rekao je novinarima da je preopterećenje elektro mreže jedan od ključnih problema sa kojim se suočavaju na Jahorini, te da se tom problemu treba ozbiljno pristupiti i rješavati ga, kako se ne bi dešavali ovakvi problemi sa nedostatkom električne energije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    18h 9m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    20h 28m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    20h 55m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    23h 35m
    1
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    16h 16m
    0