Žena ubijena u Sarajevu, uhapšen osumnjičeni

13.11.2023. 20:34
0
IZVOR: nezavisne.com

Beživotno tijelo E.M. (31) pronađeno je danas u stanu, u ulici Bosanska, opština Novo Sarajevo, a utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem, potvrdila je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

- Ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatirao smrt u 15 sati.  Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo Ubistvo, u 20.10 sati, u ulici Aleja Lipa, na području općine Novo Sarajevo, slobode je lišen A.B. (1989) - navela je ona.

Pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja ovog krivičnog djela.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    3h 55m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    2h 39m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    18h 52m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    15h 6m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    19h 58m
    0