Zvezda večeras gostuje Klužu za ovjeru plasmana u Ligu Evrope

26.08.2021. 16:07
0
IZVOR: Katera

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 20.30 časova gostuju ekipi Kluža na stadionu "Konstantin Radulesku" u Kluž-Napoki, u okviru revanš meča "plej-ofa" za ulazak u Ligu Evrope.

Crveno-bijeli su u prvom meču odigranom u Beogradu bez veliki problema savladali ekipu Mariusa Sumudike rezultatom 4:0, golovima Milana Pavkova, Aleksandra Kataia, El Fardu Bena i Mirka Ivanića.

Tim Dejana Stankovića večeras želi da ovjeri pobjedu iz prvog meča i ostvari pozitivan učinak i u Kluž-Napoki, iako Zvezda nakon ubjedljive pobjede u Beogradu, igra jedan od najlakših mečeva u novijoj istoriji kluba.

Četiri gola u mreži Kluža u Beogradu su pokazala da je Zvezda jači i ozbiljniji rival od rumunskog kluba za takmičenje u Ligi Evrope, te je time bar malo ublažila ono ispadanje od moldavskog Šerifa u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

U rumunskim medijima danas je objavljena izjava trenera Kluža Mariusa Sumudike, koji je istakao da se domaćin u ovom meču neće predati i da će se boriti za što bolji rezultat protiv Zvezde.

Crveno-bijeli bi večeras mogli da ostvare i duplu pobjedu, koju nisu doživjeli još od 2018. godine, ako govorimo o kvalifikacionim evropskim mečevima.

Posljednji put je tim sa "Rajka Mitića" slavio protiv Suduve u julu 2018. godine, kada je Zvezda pobijedila 3:0 u Beogradu, te zatim u revanš meču protiv istog tima u Marijanpolju slavila 2:0.

Direktan prenos utakmice od 20.30 časova možete pratiti na TV Areni sport.

Komentari 0
Povezane vijesti
Delije se oprostile od Bore Đorđevića (VIDEO) Delije se oprostile od Bore Đorđevića (VIDEO)
Gradski derbi pripao Slaviji Gradski derbi pripao Slaviji
Rade Krunić i Nemanja Radonjić stižu u Zvezdu Rade Krunić i Nemanja Radonjić stižu u Zvezdu
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 55m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 50m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 44m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 53m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    10h 3m
    0