Лице из Источног Сарајева ухапшено због производње и промета дрога

18.12.2019. 12:16
0
ИЗВОР: Катера

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево лишили су слободе лице Ђ.М. из Источног Сарајева због постојања основа сумње да је извршило кривична дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и „Омогућавање уживања опојних дрога“.

Лице се сумњичи да је у претходном периоду конзумирало и омогућавало уживање другим лицима различите врсте опојних дрога, те да је вршило продају исте.

Полицијски службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге у Управи су уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршили претрес куће које користи Ђ.М. у Озренској улици, на подручју Источног Сарајева и том приликом пронашли и одузели двије дигиталне ваге за прецизно мјерење као и дробилицу за ситњење опојне дроге, неколико пвц пакетића са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана, фолије са остацима бијеле прашкасте материје, као и одређен број таблета различитих врста.

У току је криминалистичка обрада лица и након комплетирања предмета, против осумњиченог, належном тужилаштву биће достављен извјештај за наведена кривична дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети Ватрогасац – хуман и одговоран посао који морате вољети
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    22h 45m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    22h 52m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    19h 34m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    14h 12m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    14h 44m
    0