Lice iz Istočnog Sarajeva uhapšeno zbog proizvodnje i prometa droga

18.12.2019. 12:16
0
IZVOR: Katera

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo lišili su slobode lice Đ.M. iz Istočnog Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Lice se sumnjiči da je u prethodnom periodu konzumiralo i omogućavalo uživanje drugim licima različite vrste opojnih droga, te da je vršilo prodaju iste.

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge u Upravi su uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršili pretres kuće koje koristi Đ.M. u Ozrenskoj ulici, na području Istočnog Sarajeva i tom prilikom pronašli i oduzeli dvije digitalne vage za precizno mjerenje kao i drobilicu za sitnjenje opojne droge, nekoliko pvc paketića sa sadržajem suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, folije sa ostacima bijele praškaste materije, kao i određen broj tableta različitih vrsta.

U toku je kriminalistička obrada lica i nakon kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenog, naležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za navedena krivična djela.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
Promovisan roman autora Gorana Vračara u Istočnom Sarajevu Promovisan roman autora Gorana Vračara u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 8m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 50m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 18m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 39m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 48m
    0