Лоше одлуке скупо коштале Звезду у Барселони

11.11.2023. 21:00
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Екипа Црвене звезде није успјела да на гостовању у Каталонији побиједи Барселону. “Црвено-бели” су поражени резултатом 86:81.

Била је ово велика прилика Звезде, до самог момента екипа Јаниса Сферопулоса је бла у утакмици, али у моментима када је требало да се одигра један смислен, планиран напад управо такав је недостајао.

Једно од главних питања које све присталица клуба из Београда постављају јесте – шта се дешава са Шабазом Нејпиром ? Очигледан је мањак самопоуздања, али и неке реакције не само у нападу већ И у одбрани доводе у питање његову жељу и заправо преданост игри за овај клуб.

Звезда је потпуно доминирала у скоку над Барселоном. Међутим, велики проблем Сферопулсу представља то што изгледа, у овој постави, на позицији центра може да вјерује само Боломбоју и Митровићу.

У екипи Барселоне најефикаснији је био Џабари Паркер са 20 постигнутих поена, послије њега Вили Хернангомез са 18 те Јан Весели са 16.

Код ‘’црвено-белих’’ Лука Митровић је, засигурно, одиграо утакмицу каријере у Евролиг и постигао је 22 поена, али то вечерас није било довољно. Теодосић је забиљежио 13 поена уз девет асистенција.

Ово је било Звездино девето путовање у Каталонији и девети пораз. Барса је сада на скору 6-1, док је тим из Београда сада на 2-5.

Звезду очекује паклен распоред. За два дана слиједи гостовање у Задар у оквиру АБА лиге, а потом дуле са Фенербахчеом и Олимпијакосом у Евролиги.

Филип Макрић

Коментари 0
Повезане вијести
Евролига казнила Панатинаикос са 24 хиљаде евра Евролига казнила Панатинаикос са 24 хиљаде евра
Кошаркаши Црвене звезде на данашњи дан пре 50 година освојили Куп купова Кошаркаши Црвене звезде на данашњи дан пре 50 година освојили Куп купова
Олимпијакос у проблемима у сусрет Партизану Олимпијакос у проблемима у сусрет Партизану
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    9h 42m
    7
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    22h 52m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    23h 24m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    7h 44m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    21h 43m
    0