Лоше одлуке скупо коштале Звезду у Барселони

11.11.2023. 21:00
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Екипа Црвене звезде није успјела да на гостовању у Каталонији побиједи Барселону. “Црвено-бели” су поражени резултатом 86:81.

Била је ово велика прилика Звезде, до самог момента екипа Јаниса Сферопулоса је бла у утакмици, али у моментима када је требало да се одигра један смислен, планиран напад управо такав је недостајао.

Једно од главних питања које све присталица клуба из Београда постављају јесте – шта се дешава са Шабазом Нејпиром ? Очигледан је мањак самопоуздања, али и неке реакције не само у нападу већ И у одбрани доводе у питање његову жељу и заправо преданост игри за овај клуб.

Звезда је потпуно доминирала у скоку над Барселоном. Међутим, велики проблем Сферопулсу представља то што изгледа, у овој постави, на позицији центра може да вјерује само Боломбоју и Митровићу.

У екипи Барселоне најефикаснији је био Џабари Паркер са 20 постигнутих поена, послије њега Вили Хернангомез са 18 те Јан Весели са 16.

Код ‘’црвено-белих’’ Лука Митровић је, засигурно, одиграо утакмицу каријере у Евролиг и постигао је 22 поена, али то вечерас није било довољно. Теодосић је забиљежио 13 поена уз девет асистенција.

Ово је било Звездино девето путовање у Каталонији и девети пораз. Барса је сада на скору 6-1, док је тим из Београда сада на 2-5.

Звезду очекује паклен распоред. За два дана слиједи гостовање у Задар у оквиру АБА лиге, а потом дуле са Фенербахчеом и Олимпијакосом у Евролиги.

Филип Макрић

Коментари 0
Повезане вијести
Коди Милер Мекинтајер нови плејмејкер Црвене звезде! Коди Милер Мекинтајер нови плејмејкер Црвене звезде!
Звезда и званично шампион Звезда и званично шампион
Србин суди финале кошаркашке Евролиге Србин суди финале кошаркашке Евролиге
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 1m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 0m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 36m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    14h 57m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 40m
    9