Loše odluke skupo koštale Zvezdu u Barseloni

11.11.2023. 21:00
0
IZVOR: nezavisne.com

Ekipa Crvene zvezde nije uspjela da na gostovanju u Kataloniji pobijedi Barselonu. “Crveno-beli” su poraženi rezultatom 86:81.

Bila je ovo velika prilika Zvezde, do samog momenta ekipa Janisa Sferopulosa je bla u utakmici, ali u momentima kada je trebalo da se odigra jedan smislen, planiran napad upravo takav je nedostajao.

Jedno od glavnih pitanja koje sve pristalica kluba iz Beograda postavljaju jeste – šta se dešava sa Šabazom Nejpirom ? Očigledan je manjak samopouzdanja, ali i neke reakcije ne samo u napadu već I u odbrani dovode u pitanje njegovu želju i zapravo predanost igri za ovaj klub.

Zvezda je potpuno dominirala u skoku nad Barselonom. Međutim, veliki problem Sferopulsu predstavlja to što izgleda, u ovoj postavi, na poziciji centra može da vjeruje samo Bolomboju i Mitroviću.

U ekipi Barselone najefikasniji je bio Džabari Parker sa 20 postignutih poena, poslije njega Vili Hernangomez sa 18 te Jan Veseli sa 16.

Kod ‘’crveno-belih’’ Luka Mitrović je, zasigurno, odigrao utakmicu karijere u Evrolig i postigao je 22 poena, ali to večeras nije bilo dovoljno. Teodosić je zabilježio 13 poena uz devet asistencija.

Ovo je bilo Zvezdino deveto putovanje u Kataloniji i deveti poraz. Barsa je sada na skoru 6-1, dok je tim iz Beograda sada na 2-5.

Zvezdu očekuje paklen raspored. Za dva dana slijedi gostovanje u Zadar u okviru ABA lige, a potom dule sa Fenerbahčeom i Olimpijakosom u Evroligi.

Filip Makrić

Komentari 0
Povezane vijesti
Jahorina i Crvena zvezda priredili spektakl u Palama Jahorina i Crvena zvezda priredili spektakl u Palama
Kodi Miler Mekintajer novi plejmejker Crvene zvezde! Kodi Miler Mekintajer novi plejmejker Crvene zvezde!
Zvezda i zvanično šampion Zvezda i zvanično šampion
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 0m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 23m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    9h 56m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    12h 53m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 44m
    0