Луфтханза од маја поново уводи авиолинију Сарајево - Франкфурт

25.02.2021. 09:48
0
ИЗВОР: Srpska.info

Авиокомпанија Луфтханза најавила је повратак летова из Сарајева од 3. маја. 2021. године и то на релацији Сарајево - Франкфурт, саопштили су из Међународног аеродрома у Сарајеву.

Како су навели из Међународног аеродрома, летови би се у мају требали одвијати четири пута седмично, док би од јуна на овој линији грађани требали очекивати свакодневно одвијање летова, пише Klix.

– Летови ће се у мају одвијати четири пута седмично и то понедјељком, четвртком, петком и недјељом, док од јуна очекујемо свакодневно одвијање летова – саопштили су.

Како је наглашено, ова дуго очекивана и атрактивна авиолинија, посебно ће обрадовати путнике којима је Франкфурт крајња дестинација али и оне којима ће ова рута олакшати конекције према свим дијеловима свијета.

Такође, из Међународног аеродрома у Сарајеву навели су како се карте могу купити на Одјељењу продаје карата Међународног аеродрома Сарајево, као и онлајн путем званичне веб странице Међународног аеродрома Сарајево.

Подсјетимо, авиокомпанија Луфтханза је почетком децембра 2020. године привремено обуставила летове према Сарајеву из Минхена, а компанија је истакла како ће активности на овој авиолинији бити обустављене све до љетне сезоне 2021. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Зашто је авионска карта јефтинија ако је купите шест мјесеци раније? Зашто је авионска карта јефтинија ако је купите шест мјесеци раније?
На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи
Најчитаније
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    7h 34m
    0
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    9h 48m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    10h 36m
    0
  • Сјећање на катастрофалне поплаве које су погодиле Српску, Србију и ФБиХ
    4h 24m
    2
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    2h 6m
    0