Маји Станишић из Пала прва награда на "Примавера" фестивалу у соло пјевању

19.04.2021. 11:36
0
ИЗВОР: Катера

Паљанка Маја Станишић наступила је на 5. Интернационалном фестивалу музике "Примавера", који је у Бијељини одржан од 15. до 18. априла 2021. године и који је окупио велики број такмичара из земље и региона.

Станишићева је на овом такмичењу наступила у првој категорији "соло пјевање" уз клавирску пратњу Луке Новосела, а њен наступ је са 99 бодова оцијенио жири у саставу: Милица Стојадиновић, Војислав Спасић, Маја Ђокић, Каролина Михајловић и Александра Лиздек.

Лауреат у овој категорији "соло пјевање" освојила је Јана Јовановић из Београда са 100 бодова, док је Маја Станишић, ученица Средње музичке школе Источна Илиџа, такође освојила прву награду са бодом мање.

Интернационални фестивал музике „Примавера” одржава се већ пету годину заредом, а он омогућава младим музичарима да се кроз музику друже и одмјере знање са својим вршњацима.

Међународни жири састављен је од домаћих и иностраних истакнутих педагога, те се труди да учесници у оквиру овога остваре и развију свој музички потенцијал.

Коментари 0
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    9h 6m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    20h 39m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    20h 20m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    7h 20m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    5h 10m
    0