Maji Stanišić iz Pala prva nagrada na "Primavera" festivalu u solo pjevanju

19.04.2021. 11:36
0
IZVOR: Katera

Paljanka Maja Stanišić nastupila je na 5. Internacionalnom festivalu muzike "Primavera", koji je u Bijeljini održan od 15. do 18. aprila 2021. godine i koji je okupio veliki broj takmičara iz zemlje i regiona.

Stanišićeva je na ovom takmičenju nastupila u prvoj kategoriji "solo pjevanje" uz klavirsku pratnju Luke Novosela, a njen nastup je sa 99 bodova ocijenio žiri u sastavu: Milica Stojadinović, Vojislav Spasić, Maja Đokić, Karolina Mihajlović i Aleksandra Lizdek.

Laureat u ovoj kategoriji "solo pjevanje" osvojila je Jana Jovanović iz Beograda sa 100 bodova, dok je Maja Stanišić, učenica Srednje muzičke škole Istočna Ilidža, takođe osvojila prvu nagradu sa bodom manje.

Internacionalni festival muzike „Primavera” održava se već petu godinu zaredom, a on omogućava mladim muzičarima da se kroz muziku druže i odmjere znanje sa svojim vršnjacima.

Međunarodni žiri sastavljen je od domaćih i inostranih istaknutih pedagoga, te se trudi da učesnici u okviru ovoga ostvare i razviju svoj muzički potencijal.

Komentari 0
Povezane vijesti
Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
Produžena sezona grijanja u Palama Produžena sezona grijanja u Palama
Murali Miće Lizdeka i Miše Rajića uskoro će krasiti Pale (FOTO) Murali Miće Lizdeka i Miše Rajića uskoro će krasiti Pale (FOTO)
Najčitanije
  • Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu
    20h 58m
    6
  • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
    11h 39m
    0
  • Godišnjica stradanja Milice Rakić
    20h 58m
    0
  • Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo
    17h 12m
    0
  • Građani traže pomoć zbog zmija
    7h 51m
    0