Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници

25.05.2024. 14:25
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Мајка троје дјеце (20) из околине Ниша јуче је ножем три пута посјекла своје дијете (6) након што је наводно, надлежни Центар за социјални рад покушао да јој привремено одузме преостало двоје дјеце, јер се треће дијете већ налази у хранитељској породици.

Она је приведена по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу због постојања основа сумње да је извршила кривично дјело насиље у породици.

Дјевојчица је збринута у Универзитетско-клиничком центру у Нишу, гдје су јој констатоване лаке тјелесне повреде, јавио је Танјуг.

Како Курир сазнаје, од комшија који живе у овој нишкој махали, насиље у породици догодило се јуче око 16.30 сати.

- Надлежни Центар за социјални рад дошао је да преузме двоје дјеце које су требали да одведу у хранитељску породицу, с обзиром да њихова мајка која је иначе дугогодишњи зависник и поред свих упозорења и шанси који је наводно, добила од надлежног центра није поправила своје понашање, они су се одлучили на такав корак. Наиме, када је видјела запослене раднике центра потпуно је изгубила разум, уз пријетње, псовке и агресивно понашање дограбила је нож и исјекла своје шестогодишње дијете по леђима - кажу за Курир комшије које су се у том тренутку нашли на мјесту незапамћеног инцидента.

- Нико није могао да је обузда. Одувијек смо причали да је џаба што јој радници центра пружају шансу и прилику да се поправи, кад она сама не жели да се промијени, и та дјеца су се само патила. На крају је у очајничкој представи повриједила дијете које је она родила. Ужас - причају комшије.

Како су даље објасниле поједине комшије, они нису сигурни да је у питању нож.

- Неко каже да је у питању неко сјечиво које је имала на столу, а неки да је нож. Ко ће га знати, оно што се догодило је језиво. Треба је затворити и излијечити - рекли су неки од њених познаника.

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље овог кривичног дјела насиља у породици. Осумњичена мајка након инцидента је приведена и одређено јој је задржавање до 48 сати.

Коментари 0
Повезане вијести
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Епилог истраге породичног насиља: Беба враћена мајци Епилог истраге породичног насиља: Беба враћена мајци
Годишњица бомбардовања Ниша касетним бомбама у коме је погинуло 16 цивила Годишњица бомбардовања Ниша касетним бомбама у коме је погинуло 16 цивила
Најчитаније
 • Стабилизује се снабдијевање струјом, стигло и образложење зашто је дошло до нестанка
  7h 31m
  0
 • Пожар на далеководу на граници Црне Горе и БиХ: Потребни хеликоптери?
  6h 48m
  0
 • Мокро: Приликом претреса куће одузета пушка
  12h 23m
  0
 • Стигло образложење зашто је дошло до нестанка струје
  5h 33m
  0
 • Велики пожар на Илиџи: Гори зграда
  4h 52m
  0