Majka izbola kćerku kad su došli socijalni radnici

25.05.2024. 14:25
0
IZVOR: glassrpske.com

Majka troje djece (20) iz okoline Niša juče je nožem tri puta posjekla svoje dijete (6) nakon što je navodno, nadležni Centar za socijalni rad pokušao da joj privremeno oduzme preostalo dvoje djece, jer se treće dijete već nalazi u hraniteljskoj porodici.

Ona je privedena po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo nasilje u porodici.

Djevojčica je zbrinuta u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu, gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede, javio je Tanjug.

Kako Kurir saznaje, od komšija koji žive u ovoj niškoj mahali, nasilje u porodici dogodilo se juče oko 16.30 sati.

- Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje djece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu, s obzirom da njihova majka koja je inače dugogodišnji zavisnik i pored svih upozorenja i šansi koji je navodno, dobila od nadležnog centra nije popravila svoje ponašanje, oni su se odlučili na takav korak. Naime, kada je vidjela zaposlene radnike centra potpuno je izgubila razum, uz prijetnje, psovke i agresivno ponašanje dograbila je nož i isjekla svoje šestogodišnje dijete po leđima - kažu za Kurir komšije koje su se u tom trenutku našli na mjestu nezapamćenog incidenta.

- Niko nije mogao da je obuzda. Oduvijek smo pričali da je džaba što joj radnici centra pružaju šansu i priliku da se popravi, kad ona sama ne želi da se promijeni, i ta djeca su se samo patila. Na kraju je u očajničkoj predstavi povrijedila dijete koje je ona rodila. Užas - pričaju komšije.

Kako su dalje objasnile pojedine komšije, oni nisu sigurni da je u pitanju nož.

- Neko kaže da je u pitanju neko sječivo koje je imala na stolu, a neki da je nož. Ko će ga znati, ono što se dogodilo je jezivo. Treba je zatvoriti i izliječiti - rekli su neki od njenih poznanika.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog krivičnog djela nasilja u porodici. Osumnjičena majka nakon incidenta je privedena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Komentari 0
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Epilog istrage porodičnog nasilja: Beba vraćena majci Epilog istrage porodičnog nasilja: Beba vraćena majci
Godišnjica bombardovanja Niša kasetnim bombama u kome je poginulo 16 civila Godišnjica bombardovanja Niša kasetnim bombama u kome je poginulo 16 civila
Najčitanije
 • Stabilizuje se snabdijevanje strujom, stiglo i obrazloženje zašto je došlo do nestanka
  7h 36m
  0
 • Požar na dalekovodu na granici Crne Gore i BiH: Potrebni helikopteri?
  6h 53m
  0
 • Mokro: Prilikom pretresa kuće oduzeta puška
  12h 28m
  0
 • Stiglo obrazloženje zašto je došlo do nestanka struje
  5h 38m
  0
 • Veliki požar na Ilidži: Gori zgrada
  4h 57m
  0