Маленој Џани која не чује и не говори потребно 39.600 евра за лијечење

20.04.2021. 09:33
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Хуманитарна организација Pomozi.ba покренула је апел за помоћ маленој Џани Хабул, која не чује и не говори, за одлазак у Турску на уградњу кохлеарних апарата.

За помоћ Џани отворен је и хуманитарни телефон 17007, а позивом корисници свих телефонских оператера у БиХ дарују двије КМ.

Џана је по рођењу имала повећане вриједности ЦРП-а, а са годину и четири мјесеца родитељи су почели сумњати да дјевојчица има проблеме са слухом.

Након осам мјесеци дијагностичких претрага, прегледа и тестова, установљено је да Џана има тешко оштећење слуха од 95 одсто на оба уха. 

Како би повратила слух и говор, неопходна је уградња кохлеарних имплантата, а цијена захвата у Турској, са укљученом куповином апарата износи 39.600 евра, наводе из организације Pomozi.ba. 

Поред позива на број 17007 помоћ је могуће упутити и путем платформе www.pomoziba.org, као и преко њихових стандардних рачуна.

Коментари 0
Повезане вијести
Цијена прегледа код др Несторовића: Ево колико родитељи плаћају да им контроверзни доктор лијечи дјецу Цијена прегледа код др Несторовића: Ево колико родитељи плаћају да им контроверзни доктор ...
Љекари из Српске пишу терапију генералу Љекари из Српске пишу терапију генералу
Мајка недавно преминулог Гордана Савића донирала 50.000 КМ за Магдалену Влашки Мајка недавно преминулог Гордана Савића донирала 50.000 КМ за Магдалену Влашки
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    25m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    13h 2m
    1
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    22h 36m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    16h 50m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    21h 54m
    1