Malenoj Džani koja ne čuje i ne govori potrebno 39.600 evra za liječenje

20.04.2021. 09:33
0
IZVOR: nezavisne.com

Humanitarna organizacija Pomozi.ba pokrenula je apel za pomoć malenoj Džani Habul, koja ne čuje i ne govori, za odlazak u Tursku na ugradnju kohlearnih aparata.

Za pomoć Džani otvoren je i humanitarni telefon 17007, a pozivom korisnici svih telefonskih operatera u BiH daruju dvije KM.

Džana je po rođenju imala povećane vrijednosti CRP-a, a sa godinu i četiri mjeseca roditelji su počeli sumnjati da djevojčica ima probleme sa sluhom.

Nakon osam mjeseci dijagnostičkih pretraga, pregleda i testova, ustanovljeno je da Džana ima teško oštećenje sluha od 95 odsto na oba uha. 

Kako bi povratila sluh i govor, neophodna je ugradnja kohlearnih implantata, a cijena zahvata u Turskoj, sa uključenom kupovinom aparata iznosi 39.600 evra, navode iz organizacije Pomozi.ba. 

Pored poziva na broj 17007 pomoć je moguće uputiti i putem platforme www.pomoziba.org, kao i preko njihovih standardnih računa.

Komentari 0
Povezane vijesti
Cijena pregleda kod dr Nestorovića: Evo koliko roditelji plaćaju da im kontroverzni doktor liječi djecu Cijena pregleda kod dr Nestorovića: Evo koliko roditelji plaćaju da im kontroverzni doktor ...
Ljekari iz Srpske pišu terapiju generalu Ljekari iz Srpske pišu terapiju generalu
Majka nedavno preminulog Gordana Savića donirala 50.000 KM za Magdalenu Vlaški Majka nedavno preminulog Gordana Savića donirala 50.000 KM za Magdalenu Vlaški
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    2h 57m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    21h 2m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    23h 50m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    17h 11m
    0
  • Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
    20h 50m
    4