Маленој Ици Лавици потребна помоћ добрих људи

27.01.2022. 12:51
6
ИЗВОР: Катера

Наша суграђанка Ивана Бјелогрлић, позната и као Ица Лавица, дијете које се лавовски бори за свој живот протеклих година, поново је усљед погоршаног здравственог стања отпутовала у Турску, гдје су поново уочене промјене на абдомену и плућима.

Према информацијама из "Фејсбук" групе за помоћ и подршку у лијечењу Ице Лавице, дјевојчица је примљена у Болницу "Србија" у Источном Сарајеву због повишене тјелесне температуре и увећаног CRP-a.

- Ивана је добила високу температуру, те на налазима који су рађени код нас, CRP је скочио на 300. Наши доктори су јој дали антибиотике интравенозно и CRP је почео да опада. Урађен је СТ који ништа добро није показивао, а сумњало се на пуцање слезене и унутрашње крварење, и на основу тога је Ивана из Болнице "Србија" пребачена у УКЦ Бањалука. Доктори који су погледали тај снимак рекли су да је немогуће да је слезена пукла, те да су то вјероватно метастазе - наводи се  у објави у овој "Фејсбук" групи.

Додају да су у читав процес дешавања око дјевојчициног стања укључени били и љекари из Турске, који су је лијечили у ранијем периоду, који су и одлучили да Ивана поново допутује на турску клинику.

-На Pet scan, снимању цијелог организма уочене су промјене у абдомену и на плућима. Како и зашто се том брзином промјене развијају у њеном организму, објашњења нема.

Турски љекари предлажу поново јаку терапију, а ако се промјене смање неки оперативни захват да је сачувају - наводи се у објави.

Све ово звучи као хорор прича, али у свој тој причи стоји једна дјевојчица за чији живот се сви ми заједно боримо.

Све док постоји и овај 1% наде и шансе за њен живот одустајања нема! Зато хвала свима који су до сада помогли и омогућили Ивани лијечење, сву његу и све што јој је требало.

Добри људи сада смо јој највише потребни, јер овога пута ситуација је озбиљно тешка. Једна терапија кошта 20.000 евра, а Ивани ће их требати неколико и плус операције, а уз помоћ Бога и добрих људи она ће их издржати.

Апелујемо на све људе добре воље и који су у финансијској могућности да помогну породици Бјелогрлић да прикупе неопходни новац за финансирање Иваниног лијечења.

Уплате на рачун за помоћ Ивани Бјелогрлић можете извршити на трансакцијски рачун број: 1541029988405703 на име Јеленко Бјелогрлић (рачун отворен у Санпаоло банци).

Уплате из иностранства:

IBAN: BA391541029988405703
SWIFT: UPBKBA22

Слика

 

Коментари 6
  • Generic placeholder image
    Citalac 07.02.2022. 18:44
    Bruka je da nikako da se iznadju sredstva da se porodica pomogne nebili se kako ovo hrabro dijete uspjelo spasiti. I para za lijecenje nikako a sad objavljuju za popravku nekakve barake Karadjordjevica koji se jos izvinjavaju sto ne govore srpski ima. Pa.ima li iko.medju nama kao narodm iole normalan da.vise poslozi prioritete.
  • Generic placeholder image
    acab 30.01.2022. 11:19
    od drzave nikad nista ali barem mi budimo ljudi
  • Generic placeholder image
    Sale 27.01.2022. 20:57
    Bog ti pomogo dijete drago
  • Generic placeholder image
    Www 27.01.2022. 16:44
    Bože joj pomozi,a uzdržite se tih ružnih komentara i dajte da se usmerimo na pomoć ovom djetetu.
  • Generic placeholder image
    Источно Сарајево 27.01.2022. 15:52
    Хајде да сви помогнемо нашој Ици да се излијечи! Да јој Господ да снаге да побиједи болест!
  • Generic placeholder image
    Kula 27.01.2022. 13:03
    Srce drago nek joj dragi Bog da svu sreću ovog svijeta!!! A novac bi mogao da donira ovaj nikogović od čovjeka koji sektašima izdaje kuće!
Повезане вијести
Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић
У суботу помен нашој Ици Лавици У суботу помен нашој Ици Лавици
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    20h 4m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    20h 11m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    16h 53m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    11h 31m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    12h 3m
    0