Малољетник осумњичен за силовање своје бабе

18.08.2022. 18:05
0
ИЗВОР: tanjug.rs

Више јавно тужилаштво у Панчеву поднијело је судији за малољетнике Вишег суда у Панчеву захтјев за покретање припремног поступка према малољетнику из Иланџе, због сумње да је 13. августа, уз пријетње, силовао своју бабу (71).

Захтјевом се малољетнику ставља на терет да је у Иланџи тог дана у току ноћи принудио своју бабу на обљубу употребом силе и пријетњом да ће непосредно напасти на њен живот, наводи се у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Панчеву.

Након саслушања осумњиченог, судија за малољетнике Вишег суда у Панчеву му је одредио притвор због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицањем на свједока као и због чињенице да му се ставља на терет извршење кривичног дјела за која је прописана казна затвора преко 10 година, а начин извршења и тежина посљедице кривичног дјела су довели до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење поступка према малољетнику.

Тужилаштво је у захтјеву предложило и да се у току припремног поступка испита оштећена и да се одреде потребна вјештачења.

Осумњичени малољетник се терети за кривично дјело силовање.

Коментари 0
Повезане вијести
Стравични детаљи о смрти затвореника у затвору у Србији Стравични детаљи о смрти затвореника у затвору у Србији
Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу Притворен малољетник који је нацртао план напада на школу у Требињу
Како је Нејмар спасио Алвеша вишегодишње робије Како је Нејмар спасио Алвеша вишегодишње робије
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    12h 19m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    9h 48m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    9h 6m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    4h 2m
    0
  • Сјећање на страдале – 25 година од НАТО бомбардовања РТС-а
    8h 30m
    0