Марина Куртеш носила заставу на отварању БРИКС игара: "Било је величанствено"

14.06.2024. 11:45
0
ИЗВОР: sportdc.net

Каратисткиња "Славије" Марина Куртеш носила је заставу Републике Српске на отварању БРИКС игара у Казању које су отворене прије два дана.

Куртешова се спрема за свој наступ, а у међувремену сумира утиске са величанственог отварања.

- Припала ми је част и задовољство да као представник репрезентације носим заставу. Нисам до сада имала слично искуство. Осјећај је био нестваран, посебан, емоције су биле велике. Мој спортски сан, као и сан сваког спортисте је управо ово, носити заставу као представник репрезентације и бити дио једне овакве мианифестације и заиста је тешко описати ријечима, Атмосфера је бла одлична, права спортска. Организатори су све одрадили на једном врхунском нивоу. Било је величанствено, праћено врхунским сценским ефектима и осталим сценаријима - рекла Је Куртеш.

Она ће на татами у суботу у категорији до 68 килограма.

- Ми, као такмичари ћемо покушати оправдати своје присуство и указано повјерење. Сигурна сам да ћемо се сви борити до краја и оставити срце на татамију.

Каратисти Републике Српске и данас излазе на татами, а на борилиште ће Павле Дујаковић, Дамјан Голић, Александар Новицки, Лазар Марковић, Михајло Зрнић, Марко Дабић, Лука Јовановић и Исидора Боровчанин.

Коментари 0
Повезане вијести
Срушен споменик Лењину Срушен споменик Лењину
Нови успjех руске науке: Вакцина против туберкулозе средином 2025. године Нови успjех руске науке: Вакцина против туберкулозе средином 2025. године
Дивне вијести - Сергеј Ступар идуће седмице одлази на лијечење у Москву Дивне вијести - Сергеј Ступар идуће седмице одлази на лијечење у Москву
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 23m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 46m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 19m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 16m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 7m
    0