Marina Kurteš nosila zastavu na otvaranju BRIKS igara: "Bilo je veličanstveno"

14.06.2024. 11:45
0
IZVOR: sportdc.net

Karatistkinja "Slavije" Marina Kurteš nosila je zastavu Republike Srpske na otvaranju BRIKS igara u Kazanju koje su otvorene prije dva dana.

Kurtešova se sprema za svoj nastup, a u međuvremenu sumira utiske sa veličanstvenog otvaranja.

- Pripala mi je čast i zadovoljstvo da kao predstavnik reprezentacije nosim zastavu. Nisam do sada imala slično iskustvo. Osjećaj je bio nestvaran, poseban, emocije su bile velike. Moj sportski san, kao i san svakog sportiste je upravo ovo, nositi zastavu kao predstavnik reprezentacije i biti dio jedne ovakve mianifestacije i zaista je teško opisati riječima, Atmosfera je bla odlična, prava sportska. Organizatori su sve odradili na jednom vrhunskom nivou. Bilo je veličanstveno, praćeno vrhunskim scenskim efektima i ostalim scenarijima - rekla Je Kurteš.

Ona će na tatami u subotu u kategoriji do 68 kilograma.

- Mi, kao takmičari ćemo pokušati opravdati svoje prisustvo i ukazano povjerenje. Sigurna sam da ćemo se svi boriti do kraja i ostaviti srce na tatamiju.

Karatisti Republike Srpske i danas izlaze na tatami, a na borilište će Pavle Dujaković, Damjan Golić, Aleksandar Novicki, Lazar Marković, Mihajlo Zrnić, Marko Dabić, Luka Jovanović i Isidora Borovčanin.

Komentari 0
Povezane vijesti
Marina Kurteš emotivna: U Istočnom Sarajevu upriličen veličanstven doček za viceprvakinju (FOTO) Marina Kurteš emotivna: U Istočnom Sarajevu upriličen veličanstven doček za viceprvakinju (...
Večeras doček vicešampionke svijeta Marine Kurteš u Istočnom Sarajevu Večeras doček vicešampionke svijeta Marine Kurteš u Istočnom Sarajevu
Sutra doček vicešampionke svijeta Marine Kurteš Sutra doček vicešampionke svijeta Marine Kurteš
Najčitanije
  • Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
    20h 9m
    0
  • Pogača sa špinatom i sirom
    20h 11m
    0
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    16h 23m
    0
  • Lažna "Temu" aplikacija krade podatke o karticama
    19h 14m
    0
  • Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
    19h 8m
    0