Масовна туча родитеља на дјечјем турниру

31.08.2021. 10:18
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Више родитеља учествовало је у тучи на дјечјем фудбалском турниру у Петроварадину, због чега је турнир прекинут и отказан.

Ове године су на турниру учествовали мали фудбалери рођени од 2010. до 2014. године, а инцидент се догодио јуче, на утакмици Војводина - Дерби, дјечака рођених 2011. године.

Како наводи 021, све су започела двојица родитеља, који су се први потукли, а потом је туча двојице прерасла у масовну тучу у којој је учествовало десетак родитеља.

- Родитељи су се тукли ван терена, па су неки завршили и на прузи. Други родитељи који су на турниру били како би гледали своју децу покушали су да раздвоје оне који су се потукли и тиме прекину срамни инцидент - пише 021.

Додаје се да је полиција интервенисала, али да за сада нема информација о приведенима.

Један од родитеља чије је дијете учествовало на турниру, Владимир Јешић рекао је да је то што се десило на турниру трагедија за сву дјецу која су присуствовала немилим сценама.

- Изрази лица деце, вриштање дечака који је легао у блато и чупао себи косу док гледа како се родитељи туку јесте нешто што не сме да се догађа на спортским догађајима. Децу морамо да заштитимо од агресије која постоји у јавном животу - казао је Јешић.

Коментари 0
Повезане вијести
Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    15h 52m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    18h 11m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    18h 38m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    21h 18m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    13h 59m
    0