"Maxlow" има нови сингл

24.04.2020. 10:38
0
ИЗВОР: Катера

Синт поп двојац Maxlow, који чине Јована Гајовић и Филип Миовчић из Источног Сарајева, стиже нам са новим синглом "Фолирант", који је настао кроз сарадњу више феноменалних музичара.

Јована и Филип нам представљају нови видео, који је настао као алтернатива отказаном снимању спота због тренутне COVID-19 ситуације. 

Идеја је била да га сниме пријатељи, колеге, глумци, музичари у изолацији. У споту можемо видјети познатог stand up комичара Пеђу Бајовића, сарајевску пјевачицу Лану Хамзу, фудбалера Муамера Свраку, те многе музичаре, глумце и новинаре. 

Овај синт поп двојац нам каже да је текст пјесме настао из једне "фолирантске удварачке спике", а видео порука овог пута је да је уз праве пријатеље све могуће, чак и у тренутној изолацији. 

Јована Гајовић, као вокал и Филип Миовчић, као вокал и клавијатуриста, заједно пишу пјесме, а спотове снимају скромно, по сопственим заједничким идејама. 

Поред сингла "Фолирант", овај двојац је снимио још двије пјесме "Нема нас" и "Тако ми требаш". Maxlow ради на цијелом албуму, са којим ће бити наглашен "new retro wave" шмек.

 

Коментари 0
Најчитаније
  • Ухапшена лица због крађе у Источној Илиџи
    10h 20m
    0
  • Шта доноси нацрт измјена Закона о комуналној полицији Српске?
    12h 43m
    1
  • Промоција романа „Пиши, добри мој Нектарије“ Маријане Петронић 26. септембра у Источном Сарајеву
    14h 6m
    0
  • Метеоролози објавили какво нас вријеме чека ове седмице
    3h 22m
    0
  • Пале: На хуманитарној вечери за Милана Маџгаља прикупљено 10.000 КМ
    8h 11m
    0