"Maxlow" ima novi singl

24.04.2020. 10:38
0
IZVOR: Katera

Sint pop dvojac Maxlow, koji čine Jovana Gajović i Filip Miovčić iz Istočnog Sarajeva, stiže nam sa novim singlom "Folirant", koji je nastao kroz saradnju više fenomenalnih muzičara.

Jovana i Filip nam predstavljaju novi video, koji je nastao kao alternativa otkazanom snimanju spota zbog trenutne COVID-19 situacije. 

Ideja je bila da ga snime prijatelji, kolege, glumci, muzičari u izolaciji. U spotu možemo vidjeti poznatog stand up komičara Peđu Bajovića, sarajevsku pjevačicu Lanu Hamzu, fudbalera Muamera Svraku, te mnoge muzičare, glumce i novinare. 

Ovaj sint pop dvojac nam kaže da je tekst pjesme nastao iz jedne "folirantske udvaračke spike", a video poruka ovog puta je da je uz prave prijatelje sve moguće, čak i u trenutnoj izolaciji. 

Jovana Gajović, kao vokal i Filip Miovčić, kao vokal i klavijaturista, zajedno pišu pjesme, a spotove snimaju skromno, po sopstvenim zajedničkim idejama. 

Pored singla "Folirant", ovaj dvojac je snimio još dvije pjesme "Nema nas" i "Tako mi trebaš". Maxlow radi na cijelom albumu, sa kojim će biti naglašen "new retro wave" šmek.

 

Komentari 0
Najčitanije
  • Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
    12h 31m
    0
  • Šta donosi nacrt izmjena Zakona o komunalnoj policiji Srpske?
    14h 54m
    2
  • Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sarajevu
    16h 17m
    0
  • Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme čeka ove sedmice
    5h 33m
    0
  • Pale: Na humanitarnoj večeri za Milana Madžgalja prikupljeno 10.000 KM
    10h 22m
    0