Мбапе не жели у репрезентацију

22.05.2024. 19:01
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Килијан Мбапе је напустио Пари Сен Жермен, а самим тим и Француску пошто ће, извесно је, прећи у Реал Мадрид. А онда задао нови "ударац" својој нацији.

Одлучио је један од најбољих играча планете да одбије позив селектора олимпијске репрезентације "триколора" Тијерија Анрија.

Иако је било најављено да ће играти на Олимпијским играма у Паризу, Мбапе је ипак одлучио да од‌јави национални тим и потпуно се посвети Реал Мадриду.

Наравно, претходно ће играти за Французе на Европском првенству у Њемачкој, гдје ће бити главни фаворити за освајање титуле.

Али свакако ће дио навијача несумњиво бити разочаран одлуком да Мбапе не заигра пред домаћом публиком на највећој планетарној спортској смотри.

Подсјетимо, на олимпијском фудбалском турниру играју играчи до 23 година, уз правило да сваки селектор може да позове тројицу играча преко те старосне границе.

У Анријевој репрезентацији то би требало да буду Александр Лаказет, Антоан Гризман и Оливије Жиру, преноси Б92.

Коментари 0
Повезане вијести
Душан Тадић се опростио од дреса Србије: Хвала на аплаузима и критикама Душан Тадић се опростио од дреса Србије: Хвала на аплаузима и критикама
Бивши играч Тузла Ситија 11 година играо за репрезентацију без дозволе Бивши играч Тузла Ситија 11 година играо за репрезентацију без дозволе
Један и малољетан: Репрезентативци након пораза отишли у стрптиз клуб (ВИДЕО) Један и малољетан: Репрезентативци након пораза отишли у стрптиз клуб (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 54m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 53m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 29m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 50m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 33m
    9