Меморијал "Веселинка Слијепчевић Обрадовић" од 3. до 5. септембра

18.08.2021. 22:23
0
ИЗВОР: Катера

Одбојкашки клуб "Јахорина" из Пала у склопу Дана и крсне славе општине Пале "Госпојинских свечаности" организује и ове године Меморијални турнир у женској одбојци посвећен преминулој бившој одбојкашици Веселинки Слијепчевић Обрадовић.

Турнир ће бити одржан 3, 4. и 5. септембра 2021. године у Спортско-пословном центру "Пеки" на Палама, а ове године паљанску публику очекује занимљив распоред утакмица и квалитетна одбојка на паркету "Пекија".

Према ријечима тренера ЖОК "Јахорине" Данила Тадић за портал Катера, ове године на Палама у оквиру Меморијала "Веселинка Слијепчевић Обрадовић" гостују три женска одбојкашка клуба из региона.

Тадић каже да су се њиховом турниру одазвали београдска Црвене звезда, екипа Бимал-Јединства из Брчког и екипа Лука-Бар из Бара.

- Позивамо све љубитеље одбојке и спорта, као и све пријатеље наше прерано преминуле Веселинке Весе, да се одазову овом одбојкашком турниру у част и сјећање на нашу племениту играчицу и великог пријатеља - рекао је Тадић.

Меморијални турнир "Веселинка Слијепчевић Обрадовић" одржава се трећу годину заредом у организацији ЖОК "Јахорина" и уз подршку општине Пале, а у оквиру традицоналних Госпојинских свечаности поводом Дана и крсне славе општине.

Веселинка Слијепчевић Обрадовић је рођена 20. марта 1990. године у Сарајеву, а одрасла и живјела је на Палама, гдје је завршила основну и средњу школу. Дипломирала је право на Правном факултету на Палама, Универзитета у Источном Сарајеву.

Дуго година се бавила одбојком и била члан ЖОК "Јахорина".

Изненада је преминула 5. маја 2018. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Одбојкашице из Гацка освојиле Куп БиХ Одбојкашице из Гацка освојиле Куп БиХ
Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    8h 11m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    10h 30m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    10h 57m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    13h 37m
    1
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    6h 22m
    0