Memorijal "Veselinka Slijepčević Obradović" od 3. do 5. septembra

18.08.2021. 22:23
0
IZVOR: Katera

Odbojkaški klub "Jahorina" iz Pala u sklopu Dana i krsne slave opštine Pale "Gospojinskih svečanosti" organizuje i ove godine Memorijalni turnir u ženskoj odbojci posvećen preminuloj bivšoj odbojkašici Veselinki Slijepčević Obradović.

Turnir će biti održan 3, 4. i 5. septembra 2021. godine u Sportsko-poslovnom centru "Peki" na Palama, a ove godine paljansku publiku očekuje zanimljiv raspored utakmica i kvalitetna odbojka na parketu "Pekija".

Prema riječima trenera ŽOK "Jahorine" Danila Tadić za portal Katera, ove godine na Palama u okviru Memorijala "Veselinka Slijepčević Obradović" gostuju tri ženska odbojkaška kluba iz regiona.

Tadić kaže da su se njihovom turniru odazvali beogradska Crvene zvezda, ekipa Bimal-Jedinstva iz Brčkog i ekipa Luka-Bar iz Bara.

- Pozivamo sve ljubitelje odbojke i sporta, kao i sve prijatelje naše prerano preminule Veselinke Vese, da se odazovu ovom odbojkaškom turniru u čast i sjećanje na našu plemenitu igračicu i velikog prijatelja - rekao je Tadić.

Memorijalni turnir "Veselinka Slijepčević Obradović" održava se treću godinu zaredom u organizaciji ŽOK "Jahorina" i uz podršku opštine Pale, a u okviru tradiconalnih Gospojinskih svečanosti povodom Dana i krsne slave opštine.

Veselinka Slijepčević Obradović je rođena 20. marta 1990. godine u Sarajevu, a odrasla i živjela je na Palama, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je pravo na Pravnom fakultetu na Palama, Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Dugo godina se bavila odbojkom i bila član ŽOK "Jahorina".

Iznenada je preminula 5. maja 2018. godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH
Odbojkašice iz Gacka osvojile Kup BiH Odbojkašice iz Gacka osvojile Kup BiH
Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    23h 39m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    16h 7m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    21h 40m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    22h 32m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    1h 40m
    0