Мигранти сјели у такси, он их одвезао у полицију

16.10.2023. 20:05
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Бродско-посавска полиција саопштила је данас да је подигла четири кривичне пријаве против илегалних миграната које им је у суботу пријеподне у станицију граничне полиције у Славонском Броду довезао таксиста.

Таксиста је четири путника примио у возило на подручју Славонског Брода те је посумњао на то да је ријеч о мигрантима који су илегално ушли у Хрватску.

Након што их је полиција преузела, странци су предочили рјешења о повратку на којима је писало да су издата од ПУ бродско-посавске, за која је утврђено да су фалсификоване. Полиција је утврдила да су мигранти незаконито ушли у Хрватску преко ријеке Саве из Босне и Херцеговине.

Истрагом је утврђено и да је "један од страних држављана из користољубља за унапријед договорен новчани износ остале особе покушао прокријумчарити до Њемачке", рекао је портпарол Полицијске управе бродско-посавске Томислав Ковачевић. За Хину је потврдио и да је ово први случај на подручју те полицијске управе у којем су илегални мигранти полицији довезени таксијем, наводи Хина, преноси Индеx.хр.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Aaa 16.10.2023. 21:37
    Zato ovi nasi hahari sa stanice ne prastaju migrantima, uzimaju 20 eura do grada.... Nadam se da ce doci neka inspekcija pa malo da zavede red medju taksistima, pola ih vozi na civilne table, skaletovi taksisti ko kamikaze gone ne smijes ulice preci kad vidis da ide njihov auto.... Odron
Повезане вијести
Цијене веће за 0,3 одсто, годишња инфлација два одсто Цијене веће за 0,3 одсто, годишња инфлација два одсто
Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот Колико је данас тешко стећи нормалне услове за живот
Снијег поново забијелио БиХ Снијег поново забијелио БиХ
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    17h 37m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    17h 51m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    17h 43m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    20h 8m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    8h 32m
    0