Migranti sjeli u taksi, on ih odvezao u policiju

16.10.2023. 20:05
1
IZVOR: nezavisne.com

Brodsko-posavska policija saopštila je danas da je podigla četiri krivične prijave protiv ilegalnih migranata koje im je u subotu prijepodne u staniciju granične policije u Slavonskom Brodu dovezao taksista.

Taksista je četiri putnika primio u vozilo na području Slavonskog Broda te je posumnjao na to da je riječ o migrantima koji su ilegalno ušli u Hrvatsku.

Nakon što ih je policija preuzela, stranci su predočili rješenja o povratku na kojima je pisalo da su izdata od PU brodsko-posavske, za koja je utvrđeno da su falsifikovane. Policija je utvrdila da su migranti nezakonito ušli u Hrvatsku preko rijeke Save iz Bosne i Hercegovine.

Istragom je utvrđeno i da je "jedan od stranih državljana iz koristoljublja za unaprijed dogovoren novčani iznos ostale osobe pokušao prokrijumčariti do Njemačke", rekao je portparol Policijske uprave brodsko-posavske Tomislav Kovačević. Za Hinu je potvrdio i da je ovo prvi slučaj na području te policijske uprave u kojem su ilegalni migranti policiji dovezeni taksijem, navodi Hina, prenosi Index.hr.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Aaa 16.10.2023. 21:37
    Zato ovi nasi hahari sa stanice ne prastaju migrantima, uzimaju 20 eura do grada.... Nadam se da ce doci neka inspekcija pa malo da zavede red medju taksistima, pola ih vozi na civilne table, skaletovi taksisti ko kamikaze gone ne smijes ulice preci kad vidis da ide njihov auto.... Odron
Povezane vijesti
Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO) Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
Prevoznici u stalnoj bitki za vozače Prevoznici u stalnoj bitki za vozače
Najavljeno pojačano kretanje vozila Eufora u naredne dvije sedmice Najavljeno pojačano kretanje vozila Eufora u naredne dvije sedmice
Najčitanije
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    2h 0m
    0
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    6h 3m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    8h 7m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    20h 43m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    5h 21m
    0