Михајло Голијанин ученик генерације Средњошколског центра „Источна Илиџа“

29.05.2023. 21:02
2
ИЗВОР: katera.news

Михајло Голијанин ученик је генерације Средњошколског центра „Источна Илиџа“.

Како су навели из ове школе, Михајло, осим успјеха, у школи доноси и неку посебну ведрину и испуњеност живота.

Михајло Голијанин је рођен 18. јануара 2004. године у Касиндолу. Основну школу ,,Свети Сава" завршио је као вуковац и ученик генерације, а упоредо и Основну музичку школу, смјер гитара, такође као вуковац. Током основног и средњошколског образовања учествовао је на бројним регионалним и републичким такмичењима из математике, физике и информатике, на којима је остваривао значајне резултате.

- Ове године ће нашу школу представљати на Државном такмичењу из информатике. Осим школи, Михајло је посвећен и ваннаставним активностима. Већ 10 година је члан фудбалског клуба ,,Славија" а завршио је и курс енглеског језика (ниво Ц1) у језичком центру ,,Кембриџ" – поручили су из Средњошколског центра „Источна Илиџа“.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Troll 30.05.2023. 19:05
    kys
  • Generic placeholder image
    Анонимно 30.05.2023. 16:13
    Novinarčići, zašto ne prenosite vijest da su moćni američki B-1 Lancer teški bombarderi proletjeli iznad BiH, i time poslali poruku laktaškom vepriću i krezuboj srbadiji manjeg entiteta, koja se loži na velikosrpstvo?
Повезане вијести
Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО) Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ обиљежили Свјетски дан здравља и прикупљали новац за Веру Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ обиљежили Свјетски дан здравља и прикупљали новац за Веру
Еколошка секција Средњошколског центра „Источна Илиџа“ обиљежила Свјетски дан вода (ФОТО) Еколошка секција Средњошколског центра „Источна Илиџа“ обиљежила Свјетски дан вода (ФОТО)
Најчитаније
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    12h 37m
    1
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    22h 11m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    16h 25m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    21h 29m
    1
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    16h 9m
    0