Mihajlo Golijanin učenik generacije Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“

29.05.2023. 21:02
2
IZVOR: katera.news

Mihajlo Golijanin učenik je generacije Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“.

Kako su naveli iz ove škole, Mihajlo, osim uspjeha, u školi donosi i neku posebnu vedrinu i ispunjenost života.

Mihajlo Golijanin je rođen 18. januara 2004. godine u Kasindolu. Osnovnu školu ,,Sveti Sava" završio je kao vukovac i učenik generacije, a uporedo i Osnovnu muzičku školu, smjer gitara, takođe kao vukovac. Tokom osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja učestvovao je na brojnim regionalnim i republičkim takmičenjima iz matematike, fizike i informatike, na kojima je ostvarivao značajne rezultate.

- Ove godine će našu školu predstavljati na Državnom takmičenju iz informatike. Osim školi, Mihajlo je posvećen i vannastavnim aktivnostima. Već 10 godina je član fudbalskog kluba ,,Slavija" a završio je i kurs engleskog jezika (nivo C1) u jezičkom centru ,,Kembridž" – poručili su iz Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Troll 30.05.2023. 19:05
    kys
  • Generic placeholder image
    Anonimno 30.05.2023. 16:13
    Novinarčići, zašto ne prenosite vijest da su moćni američki B-1 Lancer teški bombarderi proletjeli iznad BiH, i time poslali poruku laktaškom vepriću i krezuboj srbadiji manjeg entiteta, koja se loži na velikosrpstvo?
Povezane vijesti
Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO) Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO)
Učenici SŠC „Istočna Ilidža“ obilježili Svjetski dan zdravlja i prikupljali novac za Veru Učenici SŠC „Istočna Ilidža“ obilježili Svjetski dan zdravlja i prikupljali novac za Veru
Ekološka sekcija Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ obilježila Svjetski dan voda (FOTO) Ekološka sekcija Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ obilježila Svjetski dan voda (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    10h 27m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    22h 27m
    10
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    7h 56m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    7h 14m
    0
  • Sjećanje na stradale – 25 godina od NATO bombardovanja RTS-a
    6h 38m
    0