Мијаиловић: Кабокло остаје у Партизану, платиће казну

08.06.2024. 19:00
0
ИЗВОР: Танјуг

Предсједник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да ће кошаркаш Бруно Кабокло остати у клубу, али да мора да плати казну.

Мијаиловић се осврнуо на претходну сезону у којој Партизан изгубио финала у Купу Радивоја Кораћа, АБА лиги и Суперлиги Србије, док је у Евролиги клуб завршио на 11. мјесту.

- Тешко ми пада сваки пораз, а посебно пораз у вечитим дербијима. Сезона је без икакве дилеме неуспешна. Желели смо у ТОП 8 фазу Евролиге, желели смо да одбранимо АБА лигу, боримо се за трофеје у Србији. Нисмо успели у томе, а потајно сам се надао да можемо и више у односу на претходну сезону, када смо били јако близу пласмана на финални турнир Евролиге, када смо освојили АБА лигу, али нисмо одрадили прелазни рок онако како смо се надали. Нисмо имали жељену хемију, а самим тим ни резултате - изјавио је Мијаиловић гостујући у подкасту "Телкаст".

Бруно Кабокло је својевољно напустио Партизан прије почетка финалне серије Суперлиге Србије против Црвене звезде и отишао у Орландо.

- Платиће казну, али он остаје у Партизану  -рекао је Мијаиловић.

Предсједник Партизана истиче да његов клуб није имао среће у неким утакмицама и да му је посебно жао навијача.

- Екипу формира спортски сектор, а челници клуба су ту да обезбеде неопходна финансијска средства. Морам да нагласим да је сезона била проткана великим бројем мечева које смо губили на једну лопту. Жао ми је због навијача, нисмо имали ни среће, а наравно да ћемо расправљати о одговорности за сезону која је остала иза нас - закључио је Мијаиловић.

Коментари 0
Повезане вијести
Зек Ледеј напустио Партизан Зек Ледеј напустио Партизан
КК Партизан потврдио још један одлазак КК Партизан потврдио још један одлазак
Звезда и званично шампион Звезда и званично шампион
Најчитаније
  • Од пуцња у Сарајеву до Панчева - Како живе потомци браће Гаврила Принципа (ВИДЕО)
    12h 47m
    21
  • Говор владике Николаја на Видовдан 1916. године
    7h 26m
    1
  • Промовисан 41 дипломирани инжењер и четири мастера електротехнике (ФОТО)
    7h 36m
    0
  • У изгорјелој кући у Сарајеву пронађена три тијела
    12h 55m
    0
  • Из боја у легенду
    13h 4m
    0