Милан Петровић из СДС-а кандидат за потпредсједника Народне скупштине Републике Српске

27.03.2023. 12:50
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Милан Петровић, посланик у Народној скупштини Републике Српске, биће предложен за потпредсједника највишег законодавног тијела у Српској из реда опозиције.

То је за "Независне новине" потврдио вршилац дужности предсједника СДС-а Милан Миличевић, који је рекао да је тако одлучило Предсједништво странке на сједници која је одржана прошле седмице у Бањалуци.

-То ће предложити Клуб посланика СДС-а на тој тачки Дневног реда на сједници Народне скупштине. Предсједништво је тако одлучило, а коначну одлуку ће донијети народни посланици који ће гласати по том питању - поручио је Миличевић.

Српска демократска странка предлаже четвртог потпредсједника републичког Парламента, јер је ријеч о опозиционој партији која има највише посланика у Народној скупштини, па јој самим тим припада право избора.

Раније су на мјесто потпредсједника Народне скупштине изабрани Ања Љубојевић из СНСД-а, Петко Ранкић из Социјалистичке партије и Мирсад Дуратовић из Покрета за државу.

Пише: Радош Крстојевић

Коментари 0
Повезане вијести
Миличевић: Састанак је само тражење алибија јер излазите на изборе које је расписао ЦИК Миличевић: Састанак је само тражење алибија јер излазите на изборе које је расписао ЦИК
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Најчитаније
 • Сарајевско-романијски корпус - сами против свих (ФОТО)
  17h 37m
  5
 • Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
  5h 34m
  8
 • Гeнерална скупштина УН усвојила резолуцију о Сребреници!
  9h 16m
  7
 • Егзотична пилетина у сосу
  17h 53m
  0
 • Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра
  13h 53m
  2