Милојевић: Значило би нам да на Маракани буде што више навијача

01.05.2024. 17:31
0
ИЗВОР: Танјуг

Значило би нам да на Маракани буде што више навијача, као и увек. Немам дилему да ће публика доћи у великом броју, изјавио је данас тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи меча са ТСЦ-ом из Бачке Тополе.

Фудбалери Црвене звезде дочекаће сутра од 19 часова екипу ТСЦ-а у 33. колу Суперлиге Србије.

Црвена звезда се налази на првом мjесту на табели плеј-офа СЛС са 81 бодом, док је ТСЦ трећи са 66. "Црвено-бijели" би већ сутра могла да обезбиједи нову шампионску титулу.

- Не размишљам о томе. Гледам плеј-оф као неко мини првенство, јер ту је седам утакмица са најбољим тимовима у Србији и 21 бод у игри. Ако гледамо то, ТСЦ је испред нас. Ми свакако желимо да будемо што бољи у свакој утакмици до краја сезоне - рекао је Милојевић, преноси званични сајт клуба.

Црвена звезда је другог марта у Бачкој Тополи побиједила ТСЦ резултатом 3:1 у мечу 23. кола СЛС.

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић је послије тог меча рекао "сила бога не моли, али ни бог силу не воли". Међутим, тренер ТСЦ-а није тада објаснио шта је овом изјавио желио да каже.

Милојевић је данас рекао да није разговарао са Лазетићем.

- Нисам разговарао са њим о томе шта је тиме хтео да каже, а и не видим зашто бих. Није то питање за мене свакако. Та утакмица је била у марту, а у фудбалу све што је било јуче се заборавља. Као тренер, гајим симпатије и поштовање према ТСЦ-у и Лазетићу. Играју добро, имају континуитет и систем. Не бих се бавио изјавама других тренера свакако - закључио је Милојевић.

Коментари 0
Повезане вијести
Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања
Ново појачање црвено-бијелих: "Пума" стиже на Маракану Ново појачање црвено-бијелих: "Пума" стиже на Маракану
Постигнут договор са Бахаром, ево колико је Звезда уштедјела Постигнут договор са Бахаром, ево колико је Звезда уштедјела
Најчитаније
  • Возач камиона у 15 минута учествовао у три саобраћајне незгоде
    12h 0m
    1
  • Професор доктор Коста Тодоровић: Пионир српске епидемиологије
    7h 3m
    1
  • Гибаница од ломљених кора
    4h 53m
    0
  • Игор Кушић завршио школовање на Високим студијима безбједности и одбране Републике Србије
    8h 45m
    0
  • У понедјељак у Палама комеморација поводом смрти Уроша Пене
    14h 59m
    0