Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања

09.06.2024. 19:28
9
ИЗВОР: mozzartsport.com

Фудбалски клуб "Црвена звезда" и ФК "Славија" из Источног Сарајева потписали су уговор о пословно техничкој сарадњи, у склопу Свесрпских дана и оснаживања односа са клубовима и институцијама из Републике Српске.

Сарадња између два клуба је озваничена у Медија центру стадиона Рајко Митић, а присутнима се обратио генерални директор "Црвене звезде" Звездан Терзић.

- Фудбалски клуб Црвена звезда је изузетно поносан што имамо прилику да учествујемо на Свесрпском сабору. Повезивање и оснаживање односа Републике Српске и Србије од кључног је значаја за наш народ. Задовољство ми је да кажем да је Црвена звезда увек била и биће симбол српства и у складу са тим ми ћемо се понашати и радити. Црвена звезда је више од клуба, као највећи бренд ове земље који окупља преко пет милиона Срба у Србији, Српској, као и широм наше дијаспоре. Данас ћемо потписати уговор о пословно техничкој сарадњи са Славијом из Источног Сарајева, као значајном спортском организацијом у том делу Републике Српске. Желимо овим споразумом да пошаљемо изнад свега поруку да је српски народ поносан и уједињен кроз поносну мајку Србију и ћерку Српску које су као једно и да желимо заједно да радимо на будућности са нашом браћом Србима из Републике Српске. Увек смо имали одличну сарадњу са српским Сарајевом, па је тако Звезда гостовала на прослави јубилеја 100 година Славије. Звезда је увек била уз свој народ у Републици Српској а тако ће бити и убудуће.

Најавио је Терзић и да ће црвено-бијели караван поново обићи градове у Републици Српској.

- Заједно са нашим народом ћемо прославити недавно освојену дуплу круну, јер ће пехари доћи и у њихове градове. Поносни смо на све успехе које постижемо, али и на чињеницу да огромна већина грађана Републике Српске навија за Црвену звезду, као и да на свакој утакмици имамо велику подршку из Републике Српске. Због тога имамо још већу обавезу. Као и увек до сада, Црвена звезда је спремна да помаже свуда где има српског народа. Овај потпис данас неће бити само мртво слово на папиру. Сарађиваћемо на свим нивоима, али пре свега око омладинске школе и едукације тренерског кадра јер су те две ствари темељ сваког клуба. Наравно да овим споразумом желимо да свима пошаљемо јасну поруку да су Србија и Република Српска једно. Живела Србија, живела Република Српска - додао је генерални директор црвено-бијелих.

Предсједник "Славије" из Источног Сарајева Љубиша Ћосић захалио се "Црвеној звезди" и  истакао колики је значај потписивања уговора о сарадњи.

Коментари 9
  • Generic placeholder image
    Pera iz DDR-a 11.06.2024. 16:23
    Crvena Zvezda danas je oličenje svega negativnog što se zapatilo u Srpskom narodu a čemu ranije nismo bili roliko skloni: kriminala, bahatosti, korupcije, nepotizma i nemorala. Sama činjenica da je kriminalac i najgori ološ Zvezdan Terzić predsjednik kluba, koji je izrodio tolike istinske legende fudbala, je poražavajuća.
  • Generic placeholder image
    Кокарда 10.06.2024. 22:38
    Црвена звезда је једном уништила славну Славију. Умјесто да сада уништимо Црвену Звезду, ми јој се дивимо
  • Generic placeholder image
    Ogi 10.06.2024. 13:28
    Zvezda🤮
  • Generic placeholder image
    grkzorba 10.06.2024. 13:26
    gradonacelnice,prvo nesto unistis pa onda ga kao podizes,poput slavije.unistio si famos,ti i grupa tvojih pajtosa koji grade zgrade.i njega ces sutra velicat na nakom skupu ko i propalu slaviju sad.nemamo bas svi kokosije pamcenje.a kolko si naroda slagao za posao i pomoc da se ne broji.da bog da ni jednog glasa dobio na izborima u oktobru!
  • Generic placeholder image
    Petar 09.06.2024. 21:06
    Kakvi likovi i kakvi komentari. Do podne mrze sve i svi im lopovi a od podne mrze i sebe.
    Hvala Crvenoj Zvezdi i hvala predsjedniku Vučiću što su prepoznali Slaviju kao klub iz Republike Srpske sa kojim će razvijati saradnju. Saradnja sa Crvenom Zvezdom može biti samo na korist Slaviji i fudbalu Republike Srpske.
  • Generic placeholder image
    Db 09.06.2024. 09:32
    Kakva delegacija Slavije ljudi koji nemaju veze sa Slavijom a jos manje sa fudbalom…kaže ovaj jedan što mu je zao sto nije bio u delegaciji na svom privatnom profilu, iskoristio licne kontakte
  • Generic placeholder image
    Strašno 09.06.2024. 09:18
    Zvezdan Terzić je običan lopov doveden i podržan od strane još većeg lopova a bilo kakva saradnja sa lopovom, pa makar se krio iza imena velikana Crvene Zvezde, nije dobra.
  • Generic placeholder image
    Fudbaler 09.06.2024. 09:04
    Kukala nama majka, kada nam SNSD prvo unište Slaviju, pa nam je kao sada obnavljaju.
  • Generic placeholder image
    Skijaš 09.06.2024. 01:30
    Kukala nam majka kada se udružujemo sa Zvezdanom Terzićem.
Повезане вијести
Ново појачање црвено-бијелих: "Пума" стиже на Маракану Ново појачање црвено-бијелих: "Пума" стиже на Маракану
Тимотија и Ковач на проби у АИК-у Тимотија и Ковач на проби у АИК-у
Милојевић: Значило би нам да на Маракани буде што више навијача Милојевић: Значило би нам да на Маракани буде што више навијача
Најчитаније
  • Благоју Марковићу и Марку Стевановићу уручене награде за најбоље пословне идеје
    23h 18m
    0
  • У БиХ поскупјеле цигарете
    21h 35m
    0
  • Дизел и бензин поскупљују, eво за колико
    6h 29m
    0
  • Полицајац украо 180 килограма сира, па остао без посла
    19h 54m
    0
  • Да ли смо сигурни ако гром удари у ауто?
    17h 46m
    0