Милош Тешановић се вратио у “Славију”

10.09.2020. 18:47
0
ИЗВОР: SportDC

Славија из Источног Сарајева је са доста закашњења почела са припремама за нову сезону Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Послије доста проблема ријешено је питање предсједника, тренера, а сада је на ред дошло и формирање играчког кадра. Један од оних који је прискочио у помоћ свом клубу је Милош Тешановић. Провјерени бек се у Славију враћа након епизоде у Искри из Бугојна, а онда и у Њемачкој. Планирао је да игра у њемачком нижелигашу, али због пандемије коронавируса одиграо је само два меча и вратио се у БиХ.

– Повратак у Славију је посебна емоција. Клуб у ком сам почео играти рукомет и стасао, и као играч и као човјек. Када сам добио позив, нисам много размишљао. Знам да је ситуација тешка и да нам слиједи грчевита борба за опстанак, али управа клуба нам је дала гаранције за нова појачања и надам се да ћемо, уз момке који су се одазвали на апел, успјети остварити циљ. Не предајемо се без борбе на терену – рекао је Милош Тешановић на повратку у Славију.

За сада, екипу Славије чине момци који су фактички ту били и када се играла Прва лига Републике Српске, а у наредним данима очекује се долазак нових рукометаша.

Коментари 0
Повезане вијести
Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Борца“ Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Борца“
Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Гласинца“ Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и „Гласинца“
Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и "Гласинца" Гледајте уживо пренос рукометне утакмице између „Славије“ и "Гласинца"
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 57m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    21h 11m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    19h 18m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    18h 6m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    4h 33m
    0