Miloš Tešanović se vratio u “Slaviju”

10.09.2020. 18:47
0
IZVOR: SportDC

Slavija iz Istočnog Sarajeva je sa dosta zakašnjenja počela sa pripremama za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Poslije dosta problema riješeno je pitanje predsjednika, trenera, a sada je na red došlo i formiranje igračkog kadra. Jedan od onih koji je priskočio u pomoć svom klubu je Miloš Tešanović. Provjereni bek se u Slaviju vraća nakon epizode u Iskri iz Bugojna, a onda i u Njemačkoj. Planirao je da igra u njemačkom niželigašu, ali zbog pandemije koronavirusa odigrao je samo dva meča i vratio se u BiH.

– Povratak u Slaviju je posebna emocija. Klub u kom sam počeo igrati rukomet i stasao, i kao igrač i kao čovjek. Kada sam dobio poziv, nisam mnogo razmišljao. Znam da je situacija teška i da nam slijedi grčevita borba za opstanak, ali uprava kluba nam je dala garancije za nova pojačanja i nadam se da ćemo, uz momke koji su se odazvali na apel, uspjeti ostvariti cilj. Ne predajemo se bez borbe na terenu – rekao je Miloš Tešanović na povratku u Slaviju.

Za sada, ekipu Slavije čine momci koji su faktički tu bili i kada se igrala Prva liga Republike Srpske, a u narednim danima očekuje se dolazak novih rukometaša.

Komentari 0
Povezane vijesti
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“ Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Glasinca“ Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Glasinca“
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i "Glasinca" Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i "Glasinca"
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    19h 26m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    17h 1m
    6
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    3h 0m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    22h 9m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    1h 27m
    0