Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих

30.04.2024. 12:54
0
ИЗВОР: katera.news

Тим младих иноватора из Источног Сарајева Матеј Влашки и Марко Поповић побједници су Међународне изложбе идеја, иновација и стваралаштва "Иност младих 2024" која је одржана у Бањалуци и која је окупила 472 аутора из Републике Српске, ФБиХ, Србије и Русије.

 Матеј и Марко су представљањем “Специјализоване маркетинг агенција за Јахорини” успјели освојити злато у области маркетинга. Млади иноватори су приказали неколико иновативних начина у маркетингу, који могу бити од великог значаја за будући развој Јахорине и тиме освојили златну медаљу, по други пут, на овом такмичењу.

Други дан на ИНОСТ-у младих, у просторијама привредне коморе Републике Српске, Матеј и Марко су заједно са представницима Удружења иноватора града Бањалука представили “платформу иновација Републуке Српске”, чији је циљ креирање платформе коју би користили како иноватори тако и иновеститори, власници компанија и друга правна лица.

Идеју креирања овакве платформе су подржали представници Привредне коморе и Развојне агенције града Бањалука.

Ова платформа представља битан фактор за развијање привреде у Републици Српској,наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
“Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО) “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице Мушкарцу четири и по године затвора: Сексуално искориштавао дјевојчице
Амерички гигант улаже у бањалучку крипто платформу 6,3 милиона КМ Амерички гигант улаже у бањалучку крипто платформу 6,3 милиона КМ
Најчитаније
 • Успјешно извршен веома комплексан ваздушни транспорт двомјесечне бебе
  22h 18m
  0
 • Најинтригантнија Српкиња 19. вијека: Саркине “игре престола” окончао син распикућа
  22m
  2
 • Преминуло троје заражених Легионелом
  16h 52m
  0
 • ЦИК казнио СНСД и ДНС због преурањене кампање
  14h 27m
  0
 • УЕФА жестоко казнила Хрвате!
  15h 2m
  1