Младићу 10 гoдина затвора због обљубе дјевојчице

01.03.2023. 15:09
1
ИЗВОР: glassrpske.com

Младић М.В. (32) осуђен је данас у бањалучком Окружном суду на 10 година затвора јер је у три наврата починио обљубу над дјевојчицом.

Пресуду је изрекло вијеће којим је пресједавао судија Благоја Драгосављевић.

Оптужени је осуђен за три кривична дјела обљуба са дјететом млађим од 15 година иза свако је добио по осам година затвора па му је изречена јединствена казна од десет година. Оптуженом је у казну урачунато и вријеме које је провео у притвору.

Према пресуди, оптужени је кривична дјела починио у периоду од 1. маја до 19. септембра прошле године у  изнајмљеном стану. Наводи се да је између њега и жртве постојао велики несразмјер у годинама. Осим казне оптуженом је изречена и мјера забрана приласка оштећеној на удаљеност од 150 метара.

- Та мјера се рачуна након правоснажности пресуде и вријеме издржавања казне неће бити урачунато у трајање мјере - појаснио је судија Драгосављевић.

Оптужени је пресудом обавезан да плати судске трошкове од 6.469 КМ као и судски паушал од 150 марака да надокнади трошкове адвоката који је поступао по службеној дужност.

Након изрицања пресуде оптиженом М.В. је продуже притвор у коме се налази од септембра прошле године. Због заштите жртве суђење је било затворено за јавност, тако да околности цијелог случаја јавности нису доступни.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Krle 01.03.2023. 21:09
  Kakv crni mladić silovo djevojčicu od 15 godina. U pitanju je teški manijak i pedofil, kazna mu je minimalna sigurno je sinčić nekog vajnog političara ili budže na vlasti.
Повезане вијести
Љубиша Петровић стигао на бањалучки Трг Крајине (ФОТО/ВИДЕО) Љубиша Петровић стигао на бањалучки Трг Крајине (ФОТО/ВИДЕО)
Студентска литија за Косово и Метохију сутра у Бањој Луци Студентска литија за Косово и Метохију сутра у Бањој Луци
Љубо Бајић у рату остао без ноге, у миру без струје Љубо Бајић у рату остао без ноге, у миру без струје
Најчитаније
 • Димљени козји деликатес сир Марка Николића из Сокоца (ФОТО)
  23h 43m
  0
 • У судару аутобуса и аутомобила повријеђено десеторо дјеце
  6h 33m
  1
 • Радници Српске због дугова остали без осигурања
  10h 38m
  0
 • Анђела Вуковић на папиру оживљава ликове из књижевних дјела (ФОТО)
  9h 39m
  0
 • Служен парастос за 24 свирепо убијена српска цивила
  7h 18m
  2