Монодрама "Има нека тајна веза" Милана Димића

17.08.2020. 11:19
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

У Концертној дворани Банског двора сутра у 21 час биће изведена монодрама „Има нека тајна веза“ која је ауторски пројекат глумца Милана Димића.

Ова монодрама је ауторски рад глумца Милана Димића, који је био инспирисан ликом и дјелом легендарног српског пјесника Душка Трифуновића.

Поред протагонисте  који води причу у овој монодрами појављује још пет ликова којим глумац суптилно и вјешто публици приближава Трифуновића кроз најважније периоде његовог живота; од шаљивих анегдота, па све до емотивно тешких периода у пјесниковом живота. Представа је за кратак период одиграна близу 40 пута (гледало је преко 8000 људи) широм земље.

Димић је ову монодраму изводио у Народном позоришту Републике Српске, у Палама, Јахорини, Козарској Дубици, Костајници,Челинцу, Мостару, Источном Сарајеву, Приједору, Милићима, Бијељини, Броду, Брчком, Лакташима, Дервенти,Тузли, Сарајеву, Добоју, Новом Саду, Београду, Зајечару, Прибоју, Бугојну, Вишеграду. Био је учесник на четири међународна фестивала и то у Новом Саду – “Бранково коло”, у Бањој Луци – Театар фест (Фестивал монодраме), у Зајечару “Дани  Зорана Радмиловића” и у Прибоју “Дани Данила Лазовића”. 

Због тренутне епидемиолошке ситуације број мјеста у публици за сваки програмски садржај је ограничен на 50 посјетилаца. Обавезно је ношење заштитне маске и дезинфекција руку на улазу.

Коментари 0
Повезане вијести
Људи разочарани потенцијалним Џејмсом Бондом: "Он није мачо мушкарац" Људи разочарани потенцијалним Џејмсом Бондом: "Он није мачо мушкарац"
Наш популарни глумац живи на имању са 1.800 коза: „Мене је Бог погледао“ (ФОТО/ВИДЕО) Наш популарни глумац живи на имању са 1.800 коза: „Мене је Бог погледао“ (ФОТО/ВИДЕО)
Одиграна монодрама "Има нека тајна веза" Одиграна монодрама "Има нека тајна веза"
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    20h 29m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    9h 42m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    9h 13m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    9h 36m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    5h 29m
    0