М:тел дамама поклања репродукцију рада „Загрљај“ умјетнице Наташе Коњевић

07.03.2022. 15:55
0
ИЗВОР: Катера

С циљем популаризације женског умјетничког стваралаштва, али и обиљежавања Међународног дана жена компанија м:тел је остварила сарадњу са младом бањалучком умјетницом Наташом Коњевић. Наташа је за ту прилику креирала рад симболичног назива “Загрљај” који представља заједничку поруку о важности узајамне подршке и пријатељства за раст, развој и процват сваке особе.

Тим поводом компанија м:тел ће дамама 8. марта поклонити примјерак из ограничене серије репродукција дјела „Загрљај“, са жељом да се идеја овог дјела шири и живи сваког дана. Даме које међу првима на овај датум посјете м:тел пословнице или друштвене мреже компаније м:тел на поклон ће добити ову вриједну репродукцију.

Наташа Коњевић је млада визуелна умјетница из Бање Луке чији радови су пронашли пут и до европских награда. Сликарка, илустраторка и ауторка импресивних мурала, са дипломом Академије умјетности у Бањој Луци те мастер звањем стеченим на Факултету примјењених умјетности у Београду, изградила је препознатљив стил и аутентичан артистички потпис. Своје радове редовно објављује на „Konjo Illustration“ профилима на мрежама Фејсбук и Инстаграм, као и на платформи Behance.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    14h 51m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    12h 53m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    11h 46m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    11h 51m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    10h 54m
    1