М:тел донација – учионица на ПМФ-у у Бањалуци

02.10.2023. 14:22
0
ИЗВОР: katera.news

Још једна модерно опремљена учионица од данас је доступна и студентима Природно-математичког факултета у Бањалуци. Компанија м:тел издвојила је значајна средства и у својој мисији подршке образовним институцијама, омогућила студентима овог факултета још бољи и квалитетнији рад и учење.

- Ова модерно опремљена учионица је још једна потврда наше дугогодишње сарадње и улагања у академску заједницу кроз друштвено одговорне активности наше компаније. Посебно смо срећни када нам студенти долазе у м:тел као м:стипендисти или путем програма стручне праксе, а на крају школовања своје мјесто пронађу управо у оквиру велике м:тел породице. Желео бих да најавим још један заједнички пројекат, а то је стручна сарадњу ПМФ-а и м:тел-а у области плана развоја каријере, што је јако битно за будуће усмерење студената - изјавио је приликом свечаног отварања извршни директор за технику компаније м:тел Милан Алексијевић.

Радослав Декић, декан Природно-математичког факултета, изразио је задовољство сарадњом м:тел-а и овог факултета, посебно зато што се отварање ове модерне учионице десило на самом почетку академске године.

- Надам се да је ово почетак и да ћемо у будућности уз помоћ привредника отварати још оваквих учионица које одговарају стандардима модерних академских заједница - изјавио је Декић.

Алекса Симић, студент ПМФ-а такође је изразио задовољство поводом отварања нове учионице рекавши да ће им овакво окружење сигурно пружити још квалитетнија предавања.

Организовање стручне праксе у компанији м:тел, м:стипендије, стручна предавања и сарадња као и материјална подршка образовним институцијама само су дио друштвено одговорног пословања и улагања м:тел-а у науку и образовање, који доприносе бољим условима за рад и усавршавање студената као и комплетне академске заједнице.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету
Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    46m
    19
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    3h 49m
    0
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    22h 28m
    10
  • На данашњи дан формирана Војска Републике Српске
    4h 46m
    0
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    23h 0m
    0