М:тел поклонио 15 таблет рачунара ђацима из Берковића

18.11.2020. 14:01
0
ИЗВОР: Катера

У захтјевној години каква је управо ова обиљежена пандемијом вируса корона, м:тел је поред традиционалних донација и редовних друштвено одговорних активности, омогућио приступ интернету за ученике, али и даровао рачунаре бројним ђацима, како би могли да прате онлајн наставу.   

И овога пута, компанија м:тел је имала слуха за проблем које је донијело ово захтјевно вријеме. Управо тај проблем посебно долази до изражаја у удаљеним херцеговачким мјестима, те је м:тел одлучио да даривањем 15 таблета Леново, олакша учење и игру за најмлађе ђаке који путују до своје школе „Његош” у Берковићима, и који свакодневно путују до ње.

- Надамо се да ће таблети добро послужити најмлађим ђацима пјешацима, од 1. до 4. разреда основне школе, како у вријеме пандемије и учења на даљину, тако и убудуће - наводе из м:тел-а.

Поред наведене донације, м:тел је извео и радове на довођењу још бољег сигнала и мреже на неприступачном подручју Берковића и околних села.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 37m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 12m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    7h 11m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 38m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 30m
    0