МУП Кантона Сарајево: У увредљивим порукама Србима нема елемената кривичног дјела

04.09.2023. 12:51
0
ИЗВОР: srna.rs

Kантонални тужилац у Сарајеву одлучио је да у случају постављања транспарената са увредљивим порукама Србима код Суда и Тужилаштва БиХ у Сарајеву нема елемената кривичног дјела, речено је Срни у Министарству унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево.

Портпарол кантоналног МУП-а Мерсиха Новалић рекла је да је полицијска патрола синоћ на огради приватне куће у Улици Кемала Демировића уочила транспарент, о чему су обавијестили руководиоца смјене.

- Након тога су обавили разговор са власницом куће на чијој огради се налазио транспарент, која је рекла да јој није познато ко га је поставио. Обавијештен је дежурни тужилац, која је наложила да се састави забиљешка, да транспарент буде уклоњен и да у овоме нема елемената кривичног дјела - навела је Новалићева.

  • Испред Суда и Тужилаштва БиХ транспаренти са увредљивим порукама Србима (ФОТО)
    03.09.2023. 20:23

    Испред Суда и Тужилаштва БиХ у Сарајеву данас су окачени транспаренти са увредљивим порукама Србима. Фото: rtrs.tv На транспарентима је писало "Сљедећи пут нећете морати лагати да смо вас отј...

БиХ
Испред Суда и Тужилаштва БиХ транспаренти са увредљивим порукама Србим...

Она је нагласила да је након тога власница куће у присуству полиције уклонила транспарент.

Код Суда и Тужилаштва БиХ у Сарајеву синоћ су окачени транспаренти са увредљивим порукама Србима - "Сљедећи пут нећете морати лагати да смо вас отјерали из Сарајева и околине" и "Четници су највеће кукавице".

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан радни састанак руководства ПУ Источно Сарајево и МУП-а Кантона Сарајево Одржан радни састанак руководства ПУ Источно Сарајево и МУП-а Кантона Сарајево
ФК „Фамос“ из Војковића не заборавља вјерног навијача Брацу (ФОТО/ВИДЕО) ФК „Фамос“ из Војковића не заборавља вјерног навијача Брацу (ФОТО/ВИДЕО)
Срби се и данас окупљају, транспарентима поручују да желе мир Срби се и данас окупљају, транспарентима поручују да желе мир
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    17h 47m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    16h 42m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    11h 30m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    12h 36m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    21h 4m
    0