Мушкарац кувао дрогу у кувалу, па запалио стан

13.11.2023. 17:42
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Полицијски службеници Полицијске стануце Задар провели су криминалистичко истраживање над 41-годишњим хрватским држављанином, који се сумњичи за „Довођење у опасност живота и имовине општеопасном радњом или средством“ и „Неовлаштену производњу и промет дрогом“, стоји у саопштењу полиције.

Онда су описали шта се догодило.

– Наиме, сумњичи се да је 10. новембра око 14.40  сати у Задру у улици Ивана Гундулића у стану у којем борави, изазвао пожар кориштењем електричног кувала на којем је употребом више хемијских материја приправљао опојна средства, дрогу –  објаснили су у полицији.

Након проведеног криминалистичког истраживања, против осумњиченог је надлежном државном тужилаштву поднесена кривична пријава због кривичних дјела довођења у опасност живота и имовине општеопасном радњом или средством те неовлаштене производње и промета дрогама, пише Index.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен осумњичени за монструозно убиство жене у Загребу Ухапшен осумњичени за монструозно убиство жене у Загребу
Ухапшен полицајац из Бора: Одавао тајне из истраге о несталој Данки (2) Ухапшен полицајац из Бора: Одавао тајне из истраге о несталој Данки (2)
Држављанин БиХ ухапшен на граници са више од два килограма дроге Држављанин БиХ ухапшен на граници са више од два килограма дроге
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    10h 53m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 37m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    1h 21m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    4h 22m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    22h 4m
    0