Muškarac kuvao drogu u kuvalu, pa zapalio stan

13.11.2023. 17:42
0
IZVOR: srpskainfo.com

Policijski službenici Policijske stanuce Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom, koji se sumnjiči za „Dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom“ i „Neovlaštenu proizvodnju i promet drogom“, stoji u saopštenju policije.

Onda su opisali šta se dogodilo.

– Naime, sumnjiči se da je 10. novembra oko 14.40  sati u Zadru u ulici Ivana Gundulića u stanu u kojem boravi, izazvao požar korištenjem električnog kuvala na kojem je upotrebom više hemijskih materija pripravljao opojna sredstva, drogu –  objasnili su u policiji.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je nadležnom državnom tužilaštvu podnesena krivična prijava zbog krivičnih djela dovođenja u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, piše Index.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšen osumnjičeni za monstruozno ubistvo žene u Zagrebu Uhapšen osumnjičeni za monstruozno ubistvo žene u Zagrebu
Uhapšen policajac iz Bora: Odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki (2) Uhapšen policajac iz Bora: Odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki (2)
Državljanin BiH uhapšen na granici sa više od dva kilograma droge Državljanin BiH uhapšen na granici sa više od dva kilograma droge
Najčitanije
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    22h 9m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    18h 4m
    6
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    2h 45m
    0
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    14h 34m
    0
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    13h 43m
    1