Мушкарац провалио у кућу, претукао супружнике и украо 7.000 КМ

25.03.2023. 10:50
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција трага за мушкарцем који је маскиран и наоружан провалио у једну породичну кућу код Вишеграда, претукао супружнике и украо 7.000 КМ, потврђено је Срни из Полицијске управе Фоча.

Портпарол Полицијске управе Фоча Свјетлана Говедарица рекла је Срни да је родбина оштећених пријавила вишеградској полицији да се овај случај догодио у ноћи са четвртка на петак, 23. на 24. март.

Она је навела да је маскирани нападач претукао супружнике чији су иницијали Н.А и Н.Ф, а потом их везао лепљивом траком и украо 7.000 КМ.

Према њеним ријечима, повријеђена лица су хоспитализована у болници у Горажду.

- О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево који је наредио да се обезбиједи лице мјеста, а увиђај ће се извршити данас - рекла је Говедарица.

Она је додала да полиција предузима оперативне мјере и радње на прикупљању информација и сазнања с циљем идентификације извршиоца кривичног дјела разбојништва.

Коментари 0
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Дописивао се са преварантом мислећи да је жена и остао без 3.500 КМ Дописивао се са преварантом мислећи да је жена и остао без 3.500 КМ
Од почетка године опљачкано седам кућа српских повратника у Љубожду Од почетка године опљачкано седам кућа српских повратника у Љубожду
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    13h 15m
    0
  • Крађа у Палама
    11h 33m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    8h 0m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    10h 48m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    4h 9m
    0