Muškarac provalio u kuću, pretukao supružnike i ukrao 7.000 KM

25.03.2023. 10:50
0
IZVOR: srna.rs

Policija traga za muškarcem koji je maskiran i naoružan provalio u jednu porodičnu kuću kod Višegrada, pretukao supružnike i ukrao 7.000 KM, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Foča.

Portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica rekla je Srni da je rodbina oštećenih prijavila višegradskoj policiji da se ovaj slučaj dogodio u noći sa četvrtka na petak, 23. na 24. mart.

Ona je navela da je maskirani napadač pretukao supružnike čiji su inicijali N.A i N.F, a potom ih vezao lepljivom trakom i ukrao 7.000 KM.

Prema njenim riječima, povrijeđena lica su hospitalizovana u bolnici u Goraždu.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio da se obezbijedi lice mjesta, a uviđaj će se izvršiti danas - rekla je Govedarica.

Ona je dodala da policija preduzima operativne mjere i radnje na prikupljanju informacija i saznanja s ciljem identifikacije izvršioca krivičnog djela razbojništva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dopisivao se sa prevarantom misleći da je žena i ostao bez 3.500 KM Dopisivao se sa prevarantom misleći da je žena i ostao bez 3.500 KM
Od početka godine opljačkano sedam kuća srpskih povratnika u Ljuboždu Od početka godine opljačkano sedam kuća srpskih povratnika u Ljuboždu
Djevojčice obile kuću makazama i plastikom od šampona, odnijele više od milion evra Djevojčice obile kuću makazama i plastikom od šampona, odnijele više od milion evra
Najčitanije
 • Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu
  5h 0m
  6
 • Godišnjica stradanja Milice Rakić
  5h 0m
  0
 • Posni roštilj od krompira
  19h 57m
  0
 • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
  20h 2m
  0
 • Srpska legalizuje isplatu plate u koverti
  18h 41m
  2