Muškarac provalio u kuću, pretukao supružnike i ukrao 7.000 KM

25.03.2023. 10:50
0
IZVOR: srna.rs

Policija traga za muškarcem koji je maskiran i naoružan provalio u jednu porodičnu kuću kod Višegrada, pretukao supružnike i ukrao 7.000 KM, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Foča.

Portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica rekla je Srni da je rodbina oštećenih prijavila višegradskoj policiji da se ovaj slučaj dogodio u noći sa četvrtka na petak, 23. na 24. mart.

Ona je navela da je maskirani napadač pretukao supružnike čiji su inicijali N.A i N.F, a potom ih vezao lepljivom trakom i ukrao 7.000 KM.

Prema njenim riječima, povrijeđena lica su hospitalizovana u bolnici u Goraždu.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio da se obezbijedi lice mjesta, a uviđaj će se izvršiti danas - rekla je Govedarica.

Ona je dodala da policija preduzima operativne mjere i radnje na prikupljanju informacija i saznanja s ciljem identifikacije izvršioca krivičnog djela razbojništva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Filmska pljačka u Doboju: Džipom uletjeli u tržni centar i ukrali oružje Filmska pljačka u Doboju: Džipom uletjeli u tržni centar i ukrali oružje
Na Zelengori uhvaćeno dvoje lovokradica sa odstrijeljenim divojarcem Na Zelengori uhvaćeno dvoje lovokradica sa odstrijeljenim divojarcem
Uhapšen osumnjičeni za paljenje automobila policijskog službenika u Rudom Uhapšen osumnjičeni za paljenje automobila policijskog službenika u Rudom
Najčitanije
 • Stijena se obrušila na kamion na putu Foča-Sarajevo, poginuo vozač
  19h 29m
  1
 • O Gotovuši - prelijepoj kosovskoj varošici
  22h 50m
  0
 • Masovni otkazi i "kresanje" plata u IT sektoru
  19h 0m
  0
 • Da je živa, Titova Jugoslavija bi danas slavila 80. rođendan
  2h 55m
  2
 • Ometali signal, otključavali skupocjena vozila i krali novac
  15h 0m
  0