На Јахорини се скијало свакодневно, али од сутра затварају сезону

21.03.2020. 18:27
0
ИЗВОР: srpskainfo

Упркос мјерама опреза које су на снази због пандемије корона вируса грађани БиХ своје уточиште проналазе на планинама. И док су неки јуче роштиљали на Игману, данас су на Јахорини људи безбрижно скијали.

Но, ноћно скијање биће отказано због полицијског часа, а из Олимпијског центра Јахорина обавијестили су јавност да ће од сутра сезона скијања на овој планинској љепотици бити затворена.

– Драги љубитељи Јахорине, у недјељу, након 110 дана скијања због мјера предострожности и са циљем превенције од пандемије Covid-19 званично затварамо ски центар – стоји у обавјештењу на "Фејсбук" страници овог Олимпијског центра, преноси „Кликс“.

Додали су и да је Ски центар "Јахорина" у претходном периоду радио минималним капацитетом, те да су се придржавали свих неопходних безбједоносних мјера.

– Ваше здравље нам је на првом мјесту, те сви заједно треба да наставимо да поштујемо и придржавамо се прописа који су предвиђени за ванредне ситуације. Чувај здравље, остани код куће како бисмо што прије заједно дочекали љето на планини – написали су.

Подсјећамо, у Републици Српској од вечерас се уводи полицијски час који ће бити на снази од 20 сати до 5 сати ујутру. Сви грађани који се не буду придржавали нових мјера биће новчано кажњени.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    9h 49m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    57m
    1
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 10m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 40m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    20h 58m
    0